Lecce'den Burak Yılmaz açıklaması! . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürerken golcü futbolcu Burak Yılmaz için Lecce'nin ısrarı sürüyor. Siyah-Beyazlı yönetimin takımda tutmak için, Lecce'nin ise takımına katmak için yoğun mesai harcadığı Burak Yılmaz için Beşiktaş cephesinden Ali Naibi konuyla ilgili bir açıklama yapmış oyuncunun takımda kalacağını söylemişti. Ancak Lecce golcü isimden vazgeçmemişti. Burak'ın geleceği halen netlik kazanmamışken, İtalyan ekibinden konuyla alakalı bir açıklama geldi. İşte detaylar...


siyahlabeyaz | Transfer döneminin en suskun ekibi olarak göze çarpan Beşiktaş, ilk transferini Ankaragücü'nden kadrosuna kattığı Tyler Boyd ile yapmıştı.


Sezon sonunda takımın başına Abdullah Avcı'yı getiren, siyah-beyazlı yönetim yeni hocasıyla başarılı bir sezon geçirmek istiyor.

Takıma yapılan takviyelerin yanında bazı isimlerle de yollarını ayıran siyah-beyazlı yönetim, Avcı'nın takımda kalmasını istediği isimleri de elinde tutmak için girişimlerini sürdürüyor. Kartal'ın Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Burak Yılmaz için Lecce birçok kez Beşiktaş'ın kapısını çalmış teklif götürmüştü. Hatta Lecce taraftarları Burak için özel bir beste yapıp yayınlamış ve oyuncuyu takımda görmeyi ne kadar istediklerini bu video ile göstermişlerdi.

Ardından Beşiktaş Sportif direktörü Ali Naibi'den konuyla alakalı açıklama gelmişti. Ali Naibi, "Burak bu sene burada kalacak ve bizi şampiyonluğa götürecek yolda önemli katkıda bulunacaktır, Burak bu sene burada kalacak ve bizi şampiyonluğa götürecek yolda önemli katkıda bulunacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuşmuştu.


Tüm bu gelişmelerin ardından hamle sırası Lecce cephesine geçmişti. İtalyan ekibinden de konuyla alakalı açıklama geldi.

Lecce Sportif Direktörü Mauro Meluso, Beşiktaş ile Burak Yılmaz konusunda bir görüşme yaptıklarını ancak transferin gerçekleşmeme ihtimaline hazır olduklarını söyledi. Farklı opsiyonları olduğunu belirten Meluso, "Burak Yılmaz için bir temas kurduk, basitçe söylemek gerekirse, fiyatını sorduk. Forvette 4 farklı opsiyonumuz var. Burak Yılmaz olmazsa, diğer seçeneklerimize bakarız" ifadelerini kullandı. Lecce'nin transfer ekibi geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek Beşiktaş ile temaslarda bulunmuştu.


"BURAK YILMAZ İLE DEVAM EDECEĞİZ"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Burak Yılmaz için son yaptığı açıklamada tecrübeli oyuncu ile yola devam edeceklerini söylerken, ayrılma düşünceleri olmadığını vurguladı. Fikret Orman, "Burak Yılmaz çok iyi bir Beşiktaşlı. Biz onunla konuşurken, Beşiktaş'ta futbol hayatını bitirmesi üzerine konuştuk. Bu yönde devam ediyoruz. Altı ayda katkısı da ortada. Burak Yılmaz'ı bırakmayı düşünmüyoruz. Kimse gelip benimle görüşmedi. Lecce yöneticilerinin, Beşiktaş logosu altında fotoğraf çektirmesi hoş." açıklamasını yaptı. Diğer tüm Beşiktaş haberleri için

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. (Fotomaç)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder