Lider Adem! Gözde Boyd! Solda Quaresma! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Takım liderinin Adem Ljajic olacağı Beşiktaş'ta sağ kanat Tyler Boyd'a emanet. Solda ise Quaresma, an itibariyle Lens'in önünde.


siyahlabeyaz | Geçen sezonun ikinci yarısı itibariyle Şenol Güneş’in takımın liderliğini verdiği Adem Ljajic, aynı görevi bu sezonda da üstlenecek… Riva kampında takımın lideri olduğunu gösteren Sırp oyuncu, Beşiktaş’ın beyni olmuş durumda. Özellikle pas ve çalım yaptığı zaman hata oranının düşük olması arkadaşlarına da güveni veriyor.


Boyd 40 yıllık Beşiktaşlı gibi

Kocaelispor karşısına 3 gole direkt katkı yapan Tyler Boyd, tüm diğer takım arkadaşlarından daha geç idmanlara başlasa da fit görüntüsüyle dikkat çekiyor. Tatil için Türkiye’den çıkmayan Boyd’un, İstanbul’da kalmasının ve kendi başına yaptığı idmanların formuna yardımcı olduğu konuşuluyor. 40 yıllık Beşiktaşlı duruşu gösteriyor.

Solda Quaresma, formaya Lens'ten daha yakın

Beşiktaş kampından gelen ilk bilgilere göre; Tyler Boyd şu anda forması garanti olan isimlerden… ABD’li oyuncu sağ kanatta formayı garantilemiş gibi duruyor. Sol kanatta ise Lens ile Quaresma arasında bir rekabet var. Fakat Lens’in Q7’ye göre çok geride olduğu gelen bilgiler arasında.
Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder