Menajeri, Beşiktaş'a Roncaglia'yı önerdi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı'nın stoper transferinde ısrar ettiği Beşiktaş'a menaeri Facundo Roncaglia'yı önerdi.


siyahlabeyaz | Vitor Hugo konusunda yeni bir gelişme sağlayamayan Beşiktaş bir yandan Tigres’le Kolodziecjzak transferini konuşuyor. Diğer yandan Roma’dan Juan Jesus için bilgi aldı.


Siyah-beyazlılara ayrıca Celta’nın gözden çıkardığı Facunda Roncaglia teklif edildi. Geçen sezon Valencia’da kiralık oynayan Arjantinli stoperin defansın her bölgesinde oynayabilmesi önemli bir avantaj olarak görünüyor.

İlk tartışma stoper yüzünden

Bu arada bir sürpriz gerçekleşti... Fikret Orman inatla sol stoper transferi üzerinde duran Abdullah Avcı’ya, ''şartlar uygun olmazsa kimseyi alamayız'' diye rest çekti. Bonservisiyle bir oyuncu alınamayacağını iletti. Avcı’nın, ''zorunluyuz'' sözleri üzerine ise, ''elinde PSV’den aldığımız Isimat-Mirin var, Hırvat Milli Takımı’ndan Vida var, Şili Milli Takımı’ndan Roco var. Seç beğen oynat'' cevabını verdi. Başkan Fikret Orman’la, Abdullah Avcı arasındaki ilk tartışma stoper yüzünden yaşandı. Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder