Murat Sancak'tan Volkan Şen ve Umut Nayir açıklaması... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Radyospor programcısı Salim Manav’ın sorularını yanıtladı.


siyahlabeyaz | Başkan Sancak, Adana Demirspor'un transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Murat Sancak'ın sözlerinden önemli satır başları:

Volkan Şen, Adana Demirspor'a transfer olacak mı?

"Anthony Stokes'un mahkeme süreci vardı. Stokes bugün saat 17.00'de İstanbul'da olacak sonrasında da Bolu'daki kampımıza katılacak. Volkan Şen çok değerli bir oyuncu. Volkan, Fenerbahçe'den bonservisini alabilirse kadromuza dahil olacak. Volkan ile biz anlaştık, Fenerbahçe'deki durumunu bekliyoruz. Volkan ile ara transfer döneminde anlaşmıştık. Fakat bu transfer bonservis bedelinden dolayı olmamıştı."

'Çağlar Şahin'e teklifler var...'

"Çağlar Şahin Akbaba ile ilgili tarafımıza gelen teklifler var. Çağlar takımdan ayrılacak. Çağlar için sadece Beşiktaş değil Bursaspor ve Erzurumspor'un da girişimi oldu. Djemoussa büyük bir ihtimalle Boluspor'a gidecek. Emre Uğur için kulüp arıyoruz. Kampın şu anda yıldızı benim fantezim olan Anderson. Anderson inanılmaz çalışıyor. Anderson yıllık 600 bin Euro olan sözleşmesini 200 bin Euro düşürdü. 'İsterseniz de gidebilirim' dedi."

'Umut Nayir için girişimimiz var'

"Nermin Hodzic'i çok beğendim. Nermin ileride Avrupa'da oynayabilecek potansiyele sahip. Aias Aosman da çok beğendiğim bir isim. Aosman, Almanya 2. Ligi'ne transfer olursa 100 bin Euro, üst lige transfer olursa 300 bin Euro, Türkiye'de bir takıma transfer olursa da bonservis miktarına biz karar vereceğiz. Umut Nayir için girişimimiz var. Beşiktaş santrfor alırsa bu transferin gerçekleşme ihtimali yüksek."

'Vural'dan önce Özat'ı getirseydik, Süper Lig'de olabilirdik'

"Adana Demirspor'un başarısız olmasını isteyen çok ne yazık ki bu kitle içerisinde Adanalı da çok. Bu insanların Adana Demirspor üzerinde kötü planları var. Fakat unuttukları bir şey var. Yanlış adama çatıyorlar... 2. yarının lideri Adana Demirspor'du Ümit Hoca'nın bu süreçte performansı ortada. Ümit Özat bana göre Türkiye'nin en önemli teknik direktörlerden birisi. Her şeyden önce Ümit Özat kompleksli bir adam değil. Yılmaz Vural'dan önce Ümit Özat'ı takımın başına getirmiş olsaydık şu anda takımımız Süper Lig'de olabilirdi"

Kaynak : Ajansspor


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder