Muriç için dikkat çeken sözler: "Fenerbahçe'ye gitmesini istemezdim" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Kulübü Eski İkinci Başkanı Metin Keçeli, siyah-beyazlıların gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu. 


siyahlabeyaz | Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Keçeli dikkat çeken sözler söyledi. Metin Keçeli’nin açıklamaları şu şekilde:


"Beşiktaş transferde değil sahada şampiyon olurdu"
Beşiktaş benim de görev yaptığım önceki dönemlerde de transferde çok aktif olmazdı. Rakiplerimiz transferde şampiyon olurken, Beşiktaş ise transferde değil, sahada şampiyonluk olurdu. Beşiktaş’ın forması bile üçüncülük için yeterli. Maliyetli futbolcuları transfer etmek Beşiktaş’a zarar verdi. Bu tarz transfer politikası kulübü batağa sürükledi.

"Fikret Orman aklı başında hareket ediyor"
Abdullah Avcı, futbol dünyasını iyi biliyor. Yönetimle karşılıklı görüşerek transferler gerçekleştireceklerdir. Beşiktaş para sıkıntısı yaşıyor. Fikret Orman çok iyi başladı ama daha sonra transfer konusunda görüşü değişti. Maliyetli oyunculardan ziyade yarar sağlayacak oyuncuların alınması gerekiyor. Bence şu anda Fikret Orman yönetimi daha aklı başında hareket ediyor.

"Vedat Muriç'in Fenerbahçe'ye gitmesini istemezdim"
Fenerbahçe geçen sezonki hayal kırıklığını unutturmak için transferler yapıyor. Vedat Muriç transferi bence en büyük transfer. Ligin kaderini değiştirecek oyunculardan biri bence. Fenerbahçe’ye gitmesini istemezdim. Beşiktaş’ın gündemine gelmedi, zaten Burak varken lüks olurdu. Boyd transferine gelince; Abdullah Avcı güvenmediği bir oyuncuyu aldırmaz.

"Yapılandırma Beşiktaş açısından faydalı olacak"
Beşiktaş’ta transfer konusunda elbette eksikler var. Adriano ve Quaresma’nın durumları sıkıntılı. Elbette transferler yapılacaktır. Ben tabi ki maliyeti düşük bir transfer geçirip geçirmediğine bakıyorum. Yapılandırmanın da Beşiktaş açısından faydalı olacağını düşünüyorum. Fikret Orman yönetimi, son dönemini çok sıkıntılı geçirmeyecek.

"5 milyon Euro teklif gelirse Medel hemen satılmalı"
Medel için 5 milyon Euro civarında bir teklif gelirse hemen satılmalı. Topa ayağını sürmediği zamanları da biliyoruz. Copa America’daki performansıyla gurur duyduk. Ama ondan formayı aldılar ve bir daha vermediler. Bırakın 6’yı 5 milyon Euro civarında bir teklif gelirse direkt verilmeli. Tabi ki oyuncu sattığınızda da yerini doldurmak gerek.

Kaynak : Ajansspor



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder