Serkan Reçber'den Tigres'li stoper vurgusu: 'Eğer olursa çok iyi transfer!' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Serkan Reçber'den Tigres'li stoper vurgusu: 'Eğer olursa çok iyi transfer!'

Share This

Kısa bir sürede olsa teknik kadro içerisinde yöneticilik yapma fırsatını bulan TRT Spor'un usta yorumcularından Serkan Reçber, savunma bölgesi için Beşiktaş'ın radarında bulunan yıldız stoper hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda savunmanın solunda stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme Tigres takımında forma giyen Timothee Kolodziejczak geldi. 27 yaşındaki Timothee Kolodziejczak, 1.82 boyunda ve stoper mevkinde forma giyiyor.


TRT Spor'un usta yorumcusu Serkan Reçber ise Timothee ilgili şu açıklamaları yaptı. "Timothee Kolodziejczak çok iyi bir sezon geçirdi. Transferi kolay iş değil çünkü başka isteyen kulüpler de var. Eğer bu transfer olmazsa olmadı diye eleştirmemek lazım. Çünkü hem iyi sezon geçirdi, hem de çok fazla isteyen kulüp var. Eğer olursa çok iyi transfer." Diğer tüm Beşiktaş haberleri için

"36 maçta görev aldı ve 3 gol attı, 3 asist yaptı. Fransa Ligi'nde başarılı bir istatistik. St. Etienne sezon sonunda almak istedi. Tigres 8 milyon istedi sonrasında görüşmeler tıkandı. Beşiktaş için bahsedilen 3 milyon euro artı Roco teklifleri bana çok gerçekçi gelmiyor." yorumunu yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder