Son dakika Beşiktaş transfer haberleri! Abdullah Avcı o futbolcunun biletini kesti! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri! Abdullah Avcı o futbolcunun biletini kesti!

Share This

İstanbul kampını iki karşılaşma ile tamamlayan Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor...


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın gündeminde olan Hannover 96'nın Brezilyalı ön liberosu Walace'ın transferinde flaş gelişme... Beşiktaş ve Galatasaray, Eskişehirspor'un genç yeteneği için kapışıyor..


Ve Abdullah Avcı, istediği oyun tarzına ayak uyduramayan o futbolcuyu takımda istemiyor... İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

WALACE'IN BONSERVİSİ 5 MİLYON EURO

Beşiktaş'ın ön libero bölgesine düşündüğü Walace ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, kulübü Hannover 96'nın Bundesliga 2'de mücadele edecek olması nedeniyle takımdan ayrılmak istiyor. Hannover 96 kulübü yetkilileri Alman basınına, "Walace'ın bu isteğine saygı duyuyoruz. Transferi için düşüncelerimizde değişiklik olacaktır" açıklamasını yaptı. Hannover'in, 5 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenilen futbolcuyla Beşiktaş'ın yanı sıra Benfica, Dinamo Moskova ve Deportivo Alaves takımları da ilgileniyor.


MEHMET ÖZCAN İÇİN EZELİ REKABET!

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Eskişehirspor'un 20 yaşındaki başarılı ön liberosu Mehmet Özcan için Galatasaray'ın da devrede olduğu belirtildi. Genç oyuncunun ise Eskişehirspor'a iyi bir para kazandırmak için yöneticilerin vereceği kararı beklediği öğrenildi. Öte yandan kırmızı-siyahlı kulübün yetkilileri Mehmet Özcan için şu ana kadar kendilerine resmi bir teklif gelmediğini açıkladılar.


ISİMAT-MİRİN'E TEKLİF BEKLENİYOR

Geçtiğimiz sezonun devre arasında PSV'den kadroya dahil edilen Isimat-Mirin, teknik direktör Abdullah Avcı'nın gözüne giremedi.


Fransız stoperin istediği oyun tarzına ayak uyduramadığını belirten Avcı, teklif gelmesi halinde değerlendirebileceklerini yönetime iletti. 27 yaşındaki Fransız futbolcu Beşiktaş'la 14 maça çıkarken 1215 dakika sahada kaldı. Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız (Haber / Foto : Sabah)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder