Son dakika Beşiktaş transfer haberleri! Fenerbahçe de istedi ama Beşiktaş'la anlaştı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri! Fenerbahçe de istedi ama Beşiktaş'la anlaştı

Share This

Tyler Boyd'u kadrosuna katarak taraftarlarını sevindiren Beşiktaş'ta transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor... 


siyahlabeyaz | Transferde sessizliğini bozan Beşiktaş Tyler Boyd'u kadrosuna kattığını resmen açıkladı... Leipzig ile sözleşmesi sona eren Atınç Nukan yuvaya dönüyor... Adriano'nun yerine sol bek arayan Beşiktaş, Rıza Durmisi'nin peşinde... Ve Fenerbahçe'nin de devreye girdiği yıldız futbolcuyu Beşiktaş bakın nasıl ikna etti? İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri...


BOYD RESMEN KARTAL

Beşiktaş uzun uğraşlar sonunda Tyler Boyd'u renklerine kattı. Siyah-beyazlılar, geçen sezonun ikinci yarısında Ankaragücü'nde kiralık forma giyen ve bonservisi Portekiz ekibi Guimaraes'te bulunan 24 yaşındaki sol kanadın transferini duyurdu. Kartal, saat 19.03'ü gösterdiğinde Boyd'ı "Welcome to Beşiktaş", "O artık Beşiktaşlı" anonsuyla müjdeledi. 4 yıllık imza atan Amerikalı futbolcuya yıllık 1.2 milyon Euro verileceği öğrenildi. Guimaraes Kulübü ise yaptığı açıklamada, Beşiktaş'tan 2.4 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alacaklarını bildirdi.

ATINÇ NUKAN YUVAYA DÖNDÜ

Beşiktaş, eski oyuncusu Atınç Nukan'ı transfer etti. Siyah-beyazlı takım, 25 yaşındaki oyuncu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Önümüzdeki günlerde resmi açıklamanın yapılacağı öğrenilirken, Atınç Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 670 bin TL alacak. Beşiktaş altyapısından yetişen stoper, 2015 yılında 6 milyon Euro bonservisle Alman ekiplerinden Leipzig'e transfer olmuştu.

VİTOR HUGO BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş, sol stoper takviyesi için birkaç gündür görüşme halinde olduğu Vitor Hugo'da mutlu sona ulaştı. İtalya'da Fiorentina forması giyen savunmacı için kulübü ve kendisiyle yapılan görüşmelerde prensipte el sıkışılmasına rağmen devreye Fenerbahçe girmişti. Siyah-beyazlılar elini çabuk tuttu ve işi bitirdi. Hugo'ya "Alternatif değil önceliğimizsin" mesajı verildi. 28 yaşındaki Brezilyalı, Beşiktaş'ın Avrupa'da yer alacak olması nedeniyle de Kartal'a daha sıcak yaklaştı. Siyah beyazlıların, İtalyan ekibine yaptığı satın alma opsiyonlu teklifi kabul etti. Bu transfer için Fiorentina'ya 1.5 milyon Euro kiralama bedeli ödenecek. Oyuncu ise bir yıl için 2.5 milyon Euro kazanacak. Anlaşmanın bugün ya da yarın açıklanması bekleniyor.

SOL BEKTE SON ADAY RIZA DURMİSİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için flaş bir iddia da İtalya'dan geldi. Çizme basını sol bek arayışlarını sürdüren Siyah- Beyazlı takımın gündemine Lazio'da forma giyen Riza Durmisi'yi aldığını öne sürdü. Haberde Beşiktaş'ın bu oyuncu için tüm şartları zorladığı iddia edildi.

KİRALAMA TEKLİFİ YAPILDI

Beşiktaş'ın Riza Durmisi için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı öne sürüldü. Haberde Beşiktaş'ın 8 milyon Euro'luk satın alma bedeli konusunda ısrarcı davrandığı kaydedildi.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Lazio'nun geçtiğimiz yıl Real Betis'ten 7.5 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Danimarkalı futbolcu yaşadığı sakatlık nedeniyle İtalyan ekibinde beklentilerin altında kalmıştı.

MARSİLYA DA DEVREYE GİRDİ

Bu arada L'Equipe Gazetesi Marsilya'nın da Durmisi'yi transfer etmek istediğini duyurdu. Bu transferde bu hafta içinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. (Sabah)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder