Transferde şok! Beşiktaş'la dalga geçti . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlılar birçok isim ile temas halinde iken gündeme son olarak Roma'nın savunma oyuncusu Juan Jesus girmişti. Jesus'tan Beşiktaş iddialarına ilginç bir cevap geldi. Beşiktaş son dakika transfer haberleri...


siyahlabeyaz | Siyah beyazlılar önümüzdeki sezonun şampiyon kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Özellikle Hırvat stoper Vida'nın yanına bir isim bakan siyah-beyazlılarda ilk hedef Vitor Hugo'ydu. Brezilyalı savunma oyuncusu ülkesinin takımlarından Palmeiras'la anlaşmasından sonra Beşiktaş farklı adaylara yönelmişti.

Siyah-beyazlılarda bu bölgeye Roma'nın savunma oyuncusu Juan Jesus'u transfer edeceği iddiaları gündeme gelmişti. Juan Jesus, Beşiktaş iddiaları ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte detaylar....

28 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu Juan Jesus, Beşiktaş sorularına yanıt verdi.

ŞAKALARA BAŞLADIK MI?

Juan Jesus, "Şakalara başladık mı? Ben Roma'nın oyuncusuyum ve burada kalacağım." diye konuştu. Jesus'un bu cevabı Beşiktaşlı taraftarların tepkisine neden oldu.

1991 doğumlu Brezilyalı sağ bek Juan Jesus, Internacional takımından yetişti. 2011 yılında Inter'in dikkatini çeken Brezilyalı oyuncu Milano ekibinde 5 sezon forma giydi. 2016-2017 sezonunda 1 sezonluğuna Roma'ya kiralanan 26 yaşındaki oyuncu, geçen sezon bonservisini aldırmayı başardı. Juan Jesus geçen sezon tüm kulvarlarda 29 maçta forma giydi. Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız (Fotomaç)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder