VIDEO | Beşiktaş'ta buzlar eridi! Flaş Orhan Ak tepkisi, Gökhan Gönül'ün sözleri... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

VIDEO | Beşiktaş'ta buzlar eridi! Flaş Orhan Ak tepkisi, Gökhan Gönül'ün sözleri...

Share This

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'ya giden Beşiktaş'ta teknik kadroda bulunan Orhan Ak'ı protesto ettiği esnada görevlilerinin tepkisiyle karşı karşıya kalan siyah beyazlı kadın taraftar, daha sonra idmana davet edildi. İdmanı yakından takip etme imkanı bulan taraftara kulüp tarafından yeni sezon forması hediye edildi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, İstanbul kampının ardından sezon öncesi ikinci kamp dönemi için dün öğle saatlerinde Avusturya'ya uçtu. Beşiktaşlı taraftar Funda Kavak ise, takımın ve teknik kadronun hava limanından çıkışı esnasında otobüse binmek üzere olan yardımcı antrenör Orhan Ak'a protesto da bulunmuş bunun üzerine görevlilerin kadın taraftarı takım otobüsünden uzaklaştırma çabası taraftarlarca büyük tepki toplamıştı.

Bugün ise Beşiktaş'ın seyahat sorumlusu Ali Gürkan ve güvenlikten sorumlu olan Barış Papila, tepki gösterirken uzaklaştırılan Funda Kavak isimli siyah beyazlı taraftarı takım antrenmanına davet etti. Burada kendisine yeni sezon forması da hediye edilerek gönlü alınmaya çalışılan taraftar, daha sonra antrenmanı izledi.

Barıştınız mı?

Antrenman esnasında ise ilginç bir olay daha yaşandı. Beşiktaş'ın ve milli takımın yıldız futbolcusu Gökhan Gönül, siyah beyazlı kadın taraftarın yanına gelerek bir süre kendisi ile sohbet etti. Gökhan'ın, 'Barıştınız mı?' sorusuna Funda Kavak, 'Beşiktaş'ta küslük olmaz ki' yanıtını verdi.

Kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok!

Bu kısa konuşmanın ardından Gökhan Gönül, "Burada hepimiz aynı renkteyiz, hepimiz aynı hedefe inanıyoruz. Bazen böyle yolculuklarda yorgunluklar, pasaport işlemleri vs. bazen insanlar agresifleşebiliyor. Sadece kadın olmanız değil, erkek de olsa bir taraftara kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok. Ancak dediğim gibi herkes biraz gergindi, olabilir. Ama ne güzel barışmışsınız işte" ifadelerini kullandı.

Fanatik Beşiktaşlıyım

Funda Kavak ise, "Beşiktaş bir ailedir, küslük hiçbir zaman olmaz. Evet arada gerginlikler olabilir ama biz büyük bir aileyiz, beraber her şeyi aşarız. Problem asla olmaz bizde. Fanatik Beşiktaşlıyım" dedi.Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız

Bu anlarda ise usta Beşiktaş Haberleri muhabiri Fırat Günayer konuşmaları  kendi instagram hesabından yayınlayarak Beşiktaşlı taraftarlar ile paylaştı. İşte o video...

(Siyahlabeyaz)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder