Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor... Konoplyanka ile anlaşan siyah beyazlılar, Schalke'den de olumlu dönüş aldı... Cenk Tosun'u kiralamak isteyen Beşiktaş'a golcü futbolcudan yanıt geldi... Siyah beyazlı yönetim, orta saha takviyesi için Faslı futbolcunun peşinde... Ve Beşiktaş bir transferi daha bitirdi, yıldız futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalanacak İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri...


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta kötü geçen hazırlık döneminin ardından ilk hafta alınan 3-0'lık Sivasspor mağlubiyeti panik havasına yol açtı.


Çok sayıda sakatın yanı sıra oynayan futbolcuların da kötü performansı taraftarın tepkisine yol açarken, yönetim takviye için çalışmalarını hızlandırdı.

BEŞİKTAŞ KONOPLYANKA İLE ANLAŞTI

Uzun süredir adı listede olan 29 yaşındaki sol kanat Yevhen Konoplyanka'ya ağırlık veren siyah beyazlılar, oyuncuyu ikna etmeyi başardı. Schalke 04 ile bir yıllık sözleşmesi kalan Ukraynalı yıldızın bonservisine 3 milyon Euro teklif eden Beşiktaşlı kurmaylar, Alman kulübünden olumlu dönüş aldı. Bu hafta Almanya'ya çıkarma yapacak olan Beşiktaş, bonservisi 6 eşit takside bölerek transfere noktayı koymayı hedefliyor.


CENK TOSUN BEŞİKTAŞ'A GELMEYE HAZIR

Forvet transferinde de ilk hedef olan Cenk Tosun için Everton'ın kapısı çalınacak. İngiliz kulübünde yedek kulübesine mahkum olan milli golcüye daha önce mesaj göndererek, "Evine geri dön" diyen Beşiktaşlı kurmaylar, kiralık şartları için Ada'da görüşmeleri başlatacak. 2018 Ocak ayında Everton'a 22.5 milyon Euro'ya satılan Cenk Tosun'un da Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ve "Kulübümle anlaşırsanız ben gelmeye hazırım" dediği öğrenildi. Beşiktaş, milli futbolcuda sonuca varamazsa aynı takımdan Oumar Niasse ve Yannick Bolasie için nabız yoklayacak.


BEŞİKTAŞ'TA ÖN LİBERO TRANSFERİNDE HEDEF: ROMAİN SAİSS

Forvet takviyesi için Ada'ya uçacak olan Beşiktaş yönetimi, ön libero çalışmalarını da başlattı. Sivas maçında orta sahadan top çıkarmada sıkıntı yaşayan teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteği üzerine bu bölgeye transferi gündemine alan Kartal, Wolverhampton'dan Romain Saiss'ın durumunu sordurdu. Faslı futbolcuyu kiralamayı planlayan yönetim, şartlar konusunda menajerlerden bilgi aldı. Öte yandan Erzurumspor'un orta sahası Taylan Antalyalı için de yeni teklif yapılacak.


BEŞİKTAŞ, VOLKAN BABACAN'LA İMZALIYOR

Karius'un şok sakatlığı sonrası mecburen kaleci transferini gündemine alan Beşiktaş, Başakşehir'in tecrübeli file bekçisi Volkan Babacan için görüşme halindeydi. Teklifi kabul edilen Kara Kartal, sadece turuncu- lacivertlilerin Bursaspor'dan Muhammed Şengezer'i almasını bekliyordu. Dün Başakşehir, 22 yaşındaki file bekçisi Muhammed için 9 milyon TL'ye prensipte anlaşınca, Volkan'ın da önü açıldı. Beşiktaş bu hafta içinde Volkan Babacan'a imzayı attırıp renklerine bağlayacak.

Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız


Teknik direktör Abdullah Avcı ile yeniden çalışmayı isteyen Volkan Babacan, siyah-beyazlı kulüp ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. 5 yıldır Başakşehir'de oynayan 31 yaşındaki kaleci, 36 kez A Milli formayı giydi. (Sabah)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder