FLAŞ | Isimat Mirin transfer için sağlık kontrolünde! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Isimat Mirin transfer için sağlık kontrolünde!

Share This

Büyük ümitlerle transfer edilmesine rağmen gösterdiği düşük performans ile gözden çıkarılan defans oyuncusu Mirin, Fransa'nın Toulouse takımı için sağlık kontrolünden geçmek üzere ülkeye hareket etti. İşte Beşiktaş'ın başlayan yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Isimat Mirin ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri...


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın Fransız stoperi Nicolas Isimat Mirin için flaş bir iddia ortaya atıldı.


İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Nicolas Isimat-Mirin, satın alma opsiyonu ile birlikte Toulouse'a kiralanacak. Beşiktaşlı stoper, bu sabah Fransız ekibi için sağlık kontrollerinden geçti. Mirin'in kiralama bedeli açıklanmazken maaşının tamamının Toulouse tarafından ödeneceği iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon devre arasında 350 bin Euro bonservis bedeliyle PSV'den Beşiktaş'a transfer olan Mirin, 14 maçta forma giydi.

Mirin, cumartesi günü oynan Sivasspor maçı kadrosuna transfer görüşmeleri sebebiyle alınmamıştı.

Beşiktaş da açıkladı

Beşiktaş, Nicolas Isimat-Mirin’in Toulouse kulübü için sağlık kontrolünden geçmek için Fransa’ya gittiğini açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüp, Fransız savunmacısı Isimat-Mirin’in ayrılığını duyurdu. Toulouse için sağlık kontrollerinden geçmek için Fransa’ya giden 27 yaşındaki savunmacının 1 yıllığına kiralanacağı öğrenildi.

Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız


Geçtiğimiz sezonun devre arasında PSV Eindhoven’dan Beşiktaş’a transfer olan Mirin, siyah-beyazlı formayla ligde 14 maçta görev aldı. (Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder