Schalke'den flaş Konoplyanka açıklaması! Beşiktaş... . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Schalke'den flaş Konoplyanka açıklaması! Beşiktaş... .

Share This

Transferde uzun süre sessiz kaldıktan sonra bombaları peş peşe patlatan Beşiktaş'ta hareketlilik sürüyor. Son olarak Guingamp forması giyen sol bek Pedro Rebocho'yu kadrosuna katan siyah-beyazlılarda gözler gündem Yevhen Konoplyanka transferine çevrildi. Ukraynalı futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlerini sürdüren Beşiktaş'ta taraftarları heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Schalke 04, adı siyah-beyazlılarla anılan Konoplyanka'nın Beşiktaş'a transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Beşiktaş son dakika transfer haberleri...


siyahlabeyaz | Yeni sezona teknik direktör Abdullah Avcı önderliğinde sürdüren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Adem Ljajic'in bonservisini aldıktan sonra transferde uzun süre sessiz kalan Kara Kartal; Tler Boyd, Douglas ve Victor Ruiz kadrosuna katmasının ardından son olarak Guingamp forması giyen Pedro Rebocho'yu 1 yıllığına kiraladığını açıkladı.

Kanat transferi yapmak isteyen ve bu bölge için oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemindeki isimse adı Fenerbahçe ile de anılan Yevhen Konoplyanka... Ukraynalı yıldızın transferini bir an önce bitirmek için Schalke 04 ile görüşmelerde bulunan siyah-beyazlılarda Konoplyanka ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ın uzun zamandır transfer listesinde bulunan 29 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı takıma çok yakın...

Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız


Konoplyanka'nın Beşiktaş'ta transferiyle ilgili Schalke 04'ten de bir açıklama geldi.

"KONOPLYANKA İÇİN BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Alman kulübünün sportif direktörü Jochen Schneider, Ukraynalı futbolcunun Beşiktaş ile görüşmesi hakkında Almanya'nın WAZ gazetesine konuşurken "Konoplyanka için Beşiktaş ile görüşmeler sürüyor ancak henüz bitmiş olduğunu söyleyemem." sözlerini kullandı.

Beşiktaş ile Schalke, Konoplyanka için 2.5 milyon euro karşılığında el sıkışmış ancak ödeme planında anlaşamamışlardı. Beşiktaş'ın 2.5 milyon Euro'yu 1 yıl içinde 7 taksitle ödemeyi önerdiği ancak Alman kulübünün bu rakamın 6 ay içinde 3 taksitte ödenmesini şart olarak sunduğu gelen bilgiler arasında.

EN İYİ TEKLİFİ BEŞİKTAŞ YAPTI

İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğü ve şu ana kadar Ukraynalı yıldız için en iyi teklifi Beşiktaş'ın yaptığı öğrenildi. Yönetimin Schalke ile bir görüşme daha yaparak işi bitirmek istediği belirlendi. (ASpor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder