Beşiktaş yönetimi Abdullah Avcı ile ilgili kararı verdi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş yönetimi Abdullah Avcı ile ilgili kararı verdi!

Share This

Süper Lig'e hayal kırıklığı ile başlayan Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde 90'ıncı dakikasına 2-2 girdiği maçın son bölümlerinde yediği gollerle sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Beşiktaş Süper Lig'de 4 haftada topladığı 4 puanla son 15 sezonun en kötü başlangıcını yaptı. Beşiktaş'ta kötü gidişat yönetimi de harekete geçirdi. Siyah-beyazlılar Abdullah Avcı ile ilgili kararı verdi.


siyahlabeyaz | Süper Lig'e kötü başlayan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk maçında da büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Süper Lig'de ilk 4 haftada birer galibiyet ve beraberlik ile 2 mağlubiyetle son 15 sezonun en kötü başlangıcını yapan siyah beyazlı takım, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçından da istediği sonucu çıkaramadı.

K Grubu'nda deplasmanda Slovakya'nın Slovan Bratislava takımına konuk olan Beşiktaş, 1-0 geri düştüğü karşılaşmada 2-1'lik üstünlüğü yakalasa da sonrasında kalesinde gördüğü 3 gole engel olamadı ve sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Hem Süper Lig hem de UEFA Avrupa Ligi'nde istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta işlerin bir türlü yolunda gitmemesi yönetimi harekete geçirdi.

Diğer tüm Beşiktaş Haberleri için...


Karşılaşma sonrası kendi aralarında durum değerlendirmesi yapan yöneticiler, teknik direktör Abdullah Avcı'ya kritik maçlar öncesi tam destek verilmesi üzerinde görüş birliğine vardı. (Fotomaç)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder