Emre Belözoğlu kararı! Fikret Orman'a özel teşekkür - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, hafta boyunca idmanlara katılamamasına rağmen, derbide forma giyecek. Bu arada Ersun Yanal'dan Fikret Orman'a teşekkür geldi.


siyahlabeyaz | Emre Belözoğlu, Galatasaray derbisine hiçbir taktik idmanında yer almadan çıkacak… tüm haftayı takımdan ayrı düz koşular yaparak geçiren kaptanın buna rağmen oynamak istediği ve Ersun Yanal’a talepte bulunduğu bildirildi. Yanal’ın da Emre’den vazgeçmeyerek derbide 11’de sahaya süreceği gelen bilgiler arasında.
Emre’nin derbiden sonra en az 1 hafta 15 gün dilendirileceği ve Antalyaspor ile Denizlispor maçlarında forma giymeyeceği bildirildi.

Ersun Yanal'dan Fikret Orman'a gerginlik teşekkürü

Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman’ın açıklamaları, ardından alınan olağanüstü gelen kurul kararına en fazla sevinenlerden birisi de Ersun Yanal oldu. Tecrübeli teknik adam, böylesine zorlu bir haftada Beşiktaş’ta yaşananların derbinin gerginliğini de düşürdüğüne inanıyor. Bu sayede futbolcularıyla daha rahat rahat iletişim kuran Yanal, ''Fikret Orman’a ve Beşiktaş'a teşekkürler. Tüm gerginliği üzerlerine çektiler. Daha sakin kafayla çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı. (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder