3 büyüklerde büyük düşüş! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig’de en çok şampiyonluk yaşayan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, 7. haftalar itibarıyla 39 sezon sonra ilk 4’e giremeyerek, çok kötü bir performans sergiledi. 


siyahlabeyaz | Ligde bu sezon Fenerbahçe 5, Galatasaray 10 ve Beşiktaş 12. sırada bulunuyor.

EN İYİSİ FENERBAHÇE O DA 5. SIRADA

Süper Lig’de İstanbul’un “Üç Büyükler”i olarak adlandırılan G. Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş, bu sezon tarihi düşüşlerinden birini yaşıyor.

Süper Lig’de 7. hafta geride kalırken Kanarya 3 galibiyet, ikişer beraberlik ve yenilgiyle 11 puan toplayarak 5. sırada yer aldı.

Son 2 sezonun şampiyonu Aslan ise 2 galibiyet, 4 beraberlik ile 1 yenilgi sonunda 10 puan elde etti ve 10. sırada kaldı.

En kötü performansı gösteren ve ikişer galibiyet, beraberlik, 3 yenilgiyle 8 puan toplayabilen Kartal ise 12. sırada yer bulabildi.


EN SON 40 YIL ÖNCE HEPSİ BU DURUMDAYDI

3 büyükler, ortaya koydukları performansla 7. haftalar dikkate alındığında 39 sezon sonra sıralamada ilk dördün dışında kaldı. Puan cetvelinde ilk dört sıra Alanyaspor, Sivasspor, Trabzonspor ve Konyaspor’dan oluştu. 1979-1980 sezonunda ise 7. haftada 16 takımla oynanan ve 2 puanlı sistemde Beşiktaş topladığı 7 puanla 8. sırada yer aldı. 

Aynı puana sahip F.Bahçe ise averajla 9. sırada bulunuyordu. 1979- 1980 sezonuna çok kötü başlayan G.Saray ise topladığı 5 puanla 16. ve son sırada yer alıyordu. (Güneş)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder