Ali Ece'den yıldız futbolcuya : "Sen Ronaldo’nun Ro’su değilsin! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ali Ece'den yıldız futbolcuya : "Sen Ronaldo’nun Ro’su değilsin!

Share This

Ligin 7. haftasının kapanış gününde Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u; Beşiktaş ise lider Alanyaspor'u mağlup etti. Spor yorumcusu Ali Ece bugün oynanan maçları ve spor gündemini değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Ali Ece'nin değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Beşiktaş'a teknik direktör seçme şansı yok..."

Abdullah Avcı’nın kimse teknik direktörlüğünü sorgulamıyor fakat performansı sorgulanabilir. Beşiktaş bugün Abdullah Avcı’nın istediği oyunu oynamadı fakat kazandı. Dorukhan’a çok geçmiş olsun. Türk futbolu ve Beşiktaş için kötü bir kayıp. Hoca doğru bir hareket yaptı Ljajic’e sabretmeyerek çünkü maçta yoktu. Ljajic sen Ronaldo’nun Ro’su değilsin. Önce mücadele edeceksin. En azından Caner’in yaptığını yapacaksın. Oğuzhan, Atiba yakın oynadı doğrusu bu zaten. Ljajic geçen sezon Şenol Güneş döneminde iyi oynadı mı? Oynadı. Ljajic’in Beşiktaş’ta teknik direktör seçme yetkisi yoktur, Sergen Yalçın’ın da yoktu.


Diaby bugün golün mimarı. Harikada oynadı. Bu sezonun en organize golüydü. Bu da 4-2–3-1’e pragmatik olarak dönmenin artısı. Bugün Abdullah Avcı sahte bek ve ofansif bekten vazgeçti. Diabi golün hem nedeni hem de sonucu oldu. Ljajic’le bunlar olmuyordu.

Bugün Başakşehir’deki Abdullah Avcı’nın futbolunu değil İBB’deki Abdullah Avcı’nın oynattığı futbolu gördük. Biraz daha önemli olan sonuç dedim maç sonrasında da bunu konuştu. Vodafone Stadyumu’nun zemini pas futbolu için engel. O zeminde pas futbol oynanmaz. Bugün maçın şartları oynanan futbolu ortaya çıkardı. Maç öncesindeki taktikten ziyade. (Ajansspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder