Ali Ece'den Beşiktaş yorumu: Beşiktaş yenik duruma düşerse... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ali Ece'den Beşiktaş yorumu: Beşiktaş yenik duruma düşerse...

Share This

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ne yaptığı kötü başlangıcın ardından başkan Fikret Orman'ın istifa kararı almasıyla büyük bir deprem yaşayan Beşiktaş, lige verilen milli arada eksiklerini gidermeye çalışacak. 


siyahlabeyaz | Ali Ece, gösterdiği performansla taraftarını hayal kırıklığına uğratan ve son olarak sahasında ağırladığı lider Aytemiz Alanyaspor'u mağlup ederek derin bir nefes alan siyah-beyazlılardaki son gelişmeleri yorumladı!

Ali Ece, Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon etkileyici bir performans ortaya koyan ancak bu sezon istenilen performansı veremeyen Adem Ljajic hakkında değerlendirmelerde bulundu!


Beşiktaş'taki son gelişmeleri yorumlayan Ali Ece, "Ljajic takımın en yetenekli oyuncularından biri ve Abdullah Avcı'nın oyun düzenini kendine uygun bulmayabilir ama profesyonellik gereği bunu hocası ile konuşmalı ve sözleşmesine sadık kalmalı. Dorukhan, aşırı mücadele ederken sakatlandı. Brşiktaş öne geçti ve maçı kazandı ama takım geri düşerse ne yapacakları hala belirsiz" dedi!
(Fanatik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder