"Avcı kendini sorgulamış !" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı’nın teknik direktörlüğünün değil, bu maç öncesi teknik direktörlük “PERFORMANSI”nın sorgulanması büyük bir camiada kaçınılmazdı. Avcı da kendisini sorgulamış belli ki daha önceki maçlarda sahaya ezbere 4-1-4-1 dizilen takım yerine daha mücadele odaklı pragmatik bir taktiği tercih etmiş.


siyahlabeyaz | Ljajiç, Alanyaspor karşılaşması öncesindeki maçlarda hocanın oyun planında kötü oynayabilir ama Alanyaspor maçındaki gibi bir gram dahi mücadele etmezse geçen sezon göz dolduran yetenekleri çöpe gider, oyundan alınır!
Ljajiç’in mevkidaşı olmasa da Diaby hem mücadele etti, hem de Beşiktaş’ın bu sezon attığı en organize golün mimarı ve son vuruşunu yapan isimdi. Beşiktaş ilk golü yemek yerine atan taraf olunca, öndeki oyuncularının hızı boş alanlarda işe yaradı. Yine de N’Koudou’nun hızını daha kontrollü kullanması hem kendisi hem de Beşiktaş için daha verimli olabilir.

GECENİN SORUSU

Dorukhan’a çok geçmiş olsun. Fedakâr mücadele gücünü sahaya koyarken yaşadığı sakatlığı izleyen bazı takım arkadaşları da artık Dorukhan’a saygısından mücadele etmeye başlarlar mı?

MAÇIN STARI

Uzun zamandır defansif açıdan en iyi Caner’i izledik. Beşiktaş’ın iyi oyundan çok iyi mücadeleye ihtiyacı vardı. Caner, Atiba, Vida, Lens ve fedakârca mücadele ederken sakatlanan Dorukhan bunu fazlasıyla karşıladılar.

MAÇIN OLAYI

Beşiktaş bu sezon ligde en az topa sahip olduğu maçta lider Alanyaspor’u gol yemeden yendi. Stadın mevcut bozuk zemininde daha önceki maçlardaki mutlak kısa pas oyununu oynamak zaten mümkün değildi, Abdullah Avcı pragmatik taktik değişikliğiyle hatasından döndü.

KISA MESAJ

Milli maç arasında Avcı, Alanya maçındaki pragmatik oyunu taktik pansumanla daha da iyileştirmeli. Tabii Beşiktaş’ta asıl tedavi, yönetimsel açıdan yapılmalı. Başkan adayları, yönetim listeleri mümkün olduğu kadar birleşerek en güçlü yönetim kurulunu oluşturmalı.
(Ali Ece / Fanatik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder