Beşiktaş'a Cyle Larin müjdesi (Zulte Waregem'de kaç gol attı?) - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a Cyle Larin müjdesi (Zulte Waregem'de kaç gol attı?)

Share This

Beşiktaş'tan Zulte Waregem'e kiralanan Cyle Larin, bu sezon ortaya koyduğu performansla takımın yıldızı oldu.

siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın geçen sezon verim alamadığı ve Belçika ekibi Zulte Waregem'e kiraladığı Cyle Larin, kısa sürede takımın en skorerleri arasına girdi. Kanadalı futbolcu son olarak Zulte Waregem'in Cercle Brugge'ü 6-0 mağlup ettiği maçta 2 gol kaydetti.

Beşiktaş Haberleri: Cyle Larin Belçika'da kaç gol attı? 

Belçika Ligi'nde günün maçında Zulte Waregem sahasında ağırladığı Cercle Brugge'ü 6-0 yendi. Zulte Waregem'in üstün bir futbol oynadığı maçta Beşiktaş'tan kiralanan Cyle Larin 2 gol birden attı.

Kanadalı futbolcu bu sezon Zulte Waregem formasıyla 9 gole katkı sağladı. Cyle Larin, Belçika ekibinde forma şansı bulduğu 11 maçta 5 gol ve 4 asist kaydetti.
Larin, Beşiktaş formasıyla çıktığı maçlarda eleştirilere konu olmuş ve siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekmişti. Beşiktaş yönetimi 24 yaşındaki futbolcuyu gelişmesi için Zulte Waregem'e göndermişti. Larin'in Belçika'da ortaya koyduğu performans, Beşiktaş taraftarlarını sevindirdi.


CYLE LARİN'İN MAAŞINI KİM ÖDÜYOR?

Beşiktaş kulübü tarafından yapılan resmi açıklamasında, "Profesyonel oyuncularımızdan Cyle Christopher Larin, 2019-2020 sezon sonuna kadar Belçika takımlarından SV Zulte Waregem'e kiralanmıştır. SV Zulte Waregem ile yapılan anlaşmaya göre, kulübün oyuncuyu sezon sonunda 2.500.000 Euro bedelle satın alma opsiyonu bulunmaktadır." ifadelerine yer verilmişti.

MAAŞ ÖDEMESİ VE LARİN'İN AÇIKLAMASI

Cyle Larin'in aldığı 1.6 milyon euro değerindeki maaşın 1 milyon euro'sunu Beşiktaş, 600 bin euro'sunu ise Zulte Waregem ödeyecek. Larin transderden sonra ilk sözlerinde "Yeni serüvenimi dört gözle bekliyorum. Kulüp bana ve niteliklerime inanıyor. Bu da kendimi göstermek adına muazzam bir motivasyon." diye konuşmuştu. (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder