Burak, Diaby ve N'Koudou neden kadroya alınmadı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Burak, Diaby ve N'Koudou neden kadroya alınmadı!

Share This

Beşiktaş'ta yıldız golcü Burak Yılmaz ile yeni transferler Diaby ve N'Koudou'da son dakikalarda kaybedilen, Wolves maçının kadrosunda yer almadı.


siyahlabeyaz | Burak Yılmaz bu akşam oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde sahada yer almadı...

Teknik direktör Abdullah Avcı dün düzenlenen basın toplantısında, "Hazırlık maçı oynamadan lig maçı oynamış oyuncularımız var, Burak Yılmaz gibi. Yük binince oynamak başka. Yaptığımız ölçü ve taktiksel performans değerlendirmeleri, yarından itibaren olacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Ayrıca UEFA Avrupa Ligi K Grubu 2'nci hafta maçında Beşiktaş'ta Abdoulay Diaby'de , mide rahatsızlığı ve kusma şikayeti nedeniyle maç kadrosundan çıkarıldı.

Siyah-beyazlı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Dün gece kamp kadrosunda yer alan oyuncumuz Diaby gece yaşadığı bulantı ve kusma şikayeti nedeniyle kadrodan çıkartıldı. Viral gastroenterit teşhisi koyulan oyuncumuza serum tedavisi uygulandı"

Wolverhampton maçı öncesi Beşiktaş revire dönerken şiddetli migren ağrısı nedeniyle N'Koudou'da aynı Diaby gibi kadrodan çıkarıldı ve yerine Caner Erkin ilk 11'e dahil edildi. Boyd da kadroya dahil edildi. (Siyahlabeyaz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder