Erol Bulut'tan Beşiktaş itirafı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, "Yenilmemize rağmen oyuncularım büyük çaba sarf etti. Maçı çevirmek için her şeyi denedi. Bundan dolayı çok mutluyum" dedi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Süper Lig 7. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Erol Bulut, Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor basın toplantısı


"Bugün maça istediğimiz gibi başladık. İlk yarıda pozisyonlar yakaladık ve değerlendiremedik. Penaltıya kadar Beşiktaş'ın fazla pozisyonu da olmadı. 1-1 yakalamış olsaydık farklı olacaktı. Büyük bir takıma karşı yakaladığınız pozisyonları değerlendiremediğiniz zaman daha fazla çaba sarf etmelisiniz. Futbolcularım maçı çevirmek için her şeyi denedi. Bundan mutluyum ama birkaç oyuncumun performansında düşüklük var. Bunu milli arada bitirmeye çalışacağız. Yaptığımız hataları gidereceğiz. Bu arada Dorukhan'a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En kısa zamanda umarım Beşiktaş'a geri döner"

"ARTIK MAKAS DARALDI"

"İlk 6-7 haftalık periyoda baktığımızda iyi bir başlangıç yaptık. Daha sezon başında açıklamam olmuştu geçen seneden daha iyi bir pozisyonda bitirmek ligi. Tek hedefimiz bu. Bu sene elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Takımın gidişi iyi. Bir maç kaybettik diye strese girmeyeceğiz. İstanbul'daki büyük takımın iyi futbol oynamaması sadece onlara bağlı değil. Anadolu takımlar dişe diş gösteriyor artık rakiplerine. Makas daraldı çünkü İstanbul ve Anadolu takımları ile. Futbolcu kaliteleri olarak aralarda çok fark yok. Anadolu takımları da dişe diş mücadele ediyor. Bugün maça baktığımızda iyi bir maç oynadık yenilmemize rağmen. Baskılı ve zevkli bir maç oynadık"

Efecan Karaca, Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçı açıklamaları

Aytemiz Alanyaspor'da takımın önemli isimlerinden Efecan Karaca maçın ardından konuştu. 

"Beşiktaş'ın, penaltıya kadar pozisyonu yoktu. Ama ilk hatamızda Beşiktaş gibi büyük bir takım affetmedi. Penaltıdan sonra risk almamız gerekti, risk alınca da ikinci golü kalemizde gördük. İlk mağlubiyetimizi aldık. İyi gidiyorduk ve hala da lideriz. Artık bu maçı unutup, milli arayı iyi değerlendirmemiz lazım. Sonra da Rizespor maçına odaklanmalıyız.

"ONLAR PENALTI DİYOR"

"Pozisyonu izleyen arkadaşlar var. Onlar penaltı diyor ama sahanın içinde çok gözükmedi. Hakemin kararı için yorum yapmak istemiyorum, sonuçta onlar daha iyi biliyor. Bu sene defans yönümüzü daha çok geliştirdiğimizi düşünüyoruz. Erol hocanın gelmesiyle daha iyi oynuyoruz, daha çok alan kapatıyoruz. Hücum gücümüz zaten iyi. Bunu defansa da yansıttık. Günümüzde futbolu iki yönlü oynamak en önemlisi. Bunu da yapınca başarı geliyor." (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder