Erol Kaynar'dan önemli açıklamalar - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta başkanlığa aday olacağını açıklayan Erol Kaynar, Radyospor'da Özgür Sancar'a konuştu.


siyahlabeyaz | Spor Kazanı programına bağlanan Kaynar, şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş'ın naz yapacak vakti kalmadı"

"Klasik şeyler konuşacağız ama baskılar meselesini bir kenara bırakırsak, arkadaşlarımla toplandığımda, yolda yürürken büyük teveccüh görüyorum. Tevfik Kemaltürk'tü benim bahsettim. Fakat kendisiyle dün görüştüm ve özel nedenler nedeniyle aday olamayacağını söyledi. Çevreden ciddi anlamda destek ve ilgi görüyor başkan adaylığım. Kararımı birkaç gün içerisinde açıklayacağım. 

Beşiktaş'ın artık naz yapacak, vakit geçirecek zamanı yok. Tüm camianın artık karnı tok, onun hiçbirimizin nazlanacağı, çekineceği bir noktada değiliz. Kulüplerin durumu ortada. Artık herkesin taşın altına elini koyma zorunluluğu var. Beşiktaş'ın bana ihtiyaç duyduğunu hissettiğim anda -ki şuan bunu hissediyorum- o zaman gerekeni yaparım."

"Süre kısıtlı. Avantajım şu, ben camiayı, camia beni yakından tanıyor. Bu avantaj sağlayabilir. Bu işten kaçmak gibi bir noktada değilim. Ama bu konuyu 1-2 ay önce konuşmuş olsadık asla kafamda böyle bir düşünce yoktu. Gelinen noktada Beşiktaş'taki durum hepimizi böyle bir faaliyetin içine etmiş durumda. Biz de bundan geri kalmamalıyız.


Beraber hareket ettiğimiz arkadaşlarımız var. Onların tavsiyeleri var. Onların kendi içlerinde olabilecek isimler var. Kafamızda mevcuta yakın bir kadromuz var. Bir panik içerisinde değiliz. Olaylar bir netleşsin. 

Beşiktaş ve Türk sporuyla ilgili çok önemli bir seçimdir bu. Hepimizin çok dikkat etmesi lazım.  Hepimiz sağduyulu olmak zorundayız. Hangi arkadaşımız başkan adayı olacaksa bu konuya çok dikkat etmeliyiz. Kavganın içinde olmamalıyız."

"Beşiktaş'ın ihtiyacı varsa üzerime düşeni yaparım"

"Şan şöhrete ihtiyacım yok. Ama Beşiktaş'ın bir şeylere ihtiyacı varsa ve ben de bu ihtiyacın içindeysem üzerime düşeni yaparım.

Fikret Orman destek bulsaydı tahmin ediyorum tekrar adaylığını koyabilirdi. Kesin dille koymayacağını belirtmiş. 

Beşiktaş için birbirimize yardım etmemiz gerekiyor. Bugün Beşktaş zor durumda. Camia kötümserliğe kapılmasın ama gerçekleri de göz ardı etmeden politika üretmemiz lazım.

Beşiktaş futbol takımının bulunduğu durum hiçbir Beşiktaşlının kabul edebileceği bir durum değil. Maddi olanaklar ortada, gerçeklerle hareket etmemiz lazım."
(Ajansspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder