İngiliz basınından Beşiktaş için şok sözler! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci maçında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden İngiliz ekibi Wolverhampton 39 yıl sonra Avrupa'daki ilk galibiyetini aldı.


siyahlabeyaz | İngiltere basını sonucu "Tarihi galibiyet" olarak yorumladı.Yapılan haberlerde Beşiktaş'ın eski gücünde olmadığına da dikkat çekildi.

UEFA Avrupa Ligi K Grubu'ndaki temsilcimiz Beşiktaş, Vodafone Park'ta konuk ettiği Wolverhampton'a 90+3'te yediği golle 1-0 mağlup olurken bu sonuç İngiliz basınını sevince boğdu.

Savunma oyuncusu Boly'nin attığı golle 39 yıl sonra Avrupa kupalarındaki ilk galibiyetini alan 'Wolves'ın kaptanı Conor Coady, "Burası zor bir deplasman ama başardık. Bizim için
 çok özeldi" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Times'ın spor muhabiri Bill Edgar maçla ilgili yazdığı yazısında "Türk futbolunun geleneksel üç devinden biri" olarak bahsettiği Beşiktaş'ın ligde küme düşme hattına gerilediğini dile getirdi.


The Guardian muhabiri Paul Doyle ise siyah beyazlıların eski gücünden uzak olduğuna dikkat çekerken taraftarların da bu nedenle maça ilgi göstermediğini belirtti.

Tribünlerde boşluklar olduğunu yazan Doyle, bu nedenle stadın atmosferinin de eskisi kadar korkutucu olmadığını aktardı.

Doyle, "Maç başladığında, Süper Lig'in düşme hattındaki bu takımın özel bir numarası olmadığı belli oldu" ifadelerini kullandı.

Gruptaki ilk maçında Bratislava'ya 4-2 yenilen Beşiktaş, Wolverhampton maçından da eli boş dönmüş oldu. Siyah beyazlılar üçüncü maçında Braga ile karşılaşacak.(Sözcü)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder