Mehmet Demirkol'dan Avcı için çarpıcı değerlendirme : "2 milyon euro alıyorsun, senin yaptığın işle kimsenin hayatı kurtulmuyor." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mehmet Demirkol'dan Avcı için çarpıcı değerlendirme : "2 milyon euro alıyorsun, senin yaptığın işle kimsenin hayatı kurtulmuyor."

Share This

Süper Lig'de yedinci hafta dün oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Yedinci haftayı Alanyaspor lider kapatırken, Galatasaray ve Fenerbahçe puan kaybetti. Beşiktaş ve Trabzonspor ise haftayı galibiyetle tamamladı.


siyahlabeyaz | Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, gündemi beIN Sports ekranlarında yayınlanan beIN Manşet programında değerlendirdi.

Mehmet Demirkol'un değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Abdullah Avcı'nın biraz esnek davranması lazım. Beşiktaş - Alanyaspor maçının böyle olmasının sebebi Erol Bulut'un rakibini biraz olduğundan daha düşük görmesi. O statta hiçbir şey kolay değil rakip için. Rakibin oyunu sana maç kazandırmak, senin oyunun sana maç kazandırır. Kötü oynayabilirsin ama iki pozisyon bulup, iki gol atabilirsin. Alanyaspor, Fenerbahçe maçında iyi oynamadı, Fenerbahçe o maçta kendi kalesine 3 gol attı. Erol Bulut'un geçmesi gereken bir aşama var. Büyük maçlar herhangi bir maç değil. Normal bir maç gibi oynayamazsın.

Beşiktaş maçı Alanyaspor için, 'Ben bu sene şampiyon olabilirim' dedirteeği bir maçtı. Beşiktaş'ın kadrosu alan arayan bir kadro. Alan arayarak bir sezon geçmez ama. Abdullah hoca, Ljajic'ten olduğundan daha fazla performans bekliyor. Ljajic takımı çevirecek 10 numara bir oyuncu değil. Ljajic'in gereksiz çaba harcadığını ve oyununu oynayamadığını düşünüyorum. Ekstra bir yük var üstünde.


Herkes, her şeyi tartışabilir. Abdullah Avcı'nın da, Guardiola'nın da antrenörlüğü artışılır. Senin yaptığın işle kimsenin hayatı kurtulmuyor. Böyle bir iş yapıyor ve 2 milyon Euro kazanıyorsun. Çünkü yaptığın iş şov işi. Tartışılabilir bir iş yapıyorsun. Büyük takımlar aynı zamanda moral takımıdır. Dünyadaki her şey tartışılır. Biliyorum öyle demek istemiyorum ama öyle dedi.


Dorukhan çok üst seviyedeydi. 4 ayı kafa olarak nasıl geçireceği çok önemli. Sonuna kadar oynayan oyuncuların, diz sakatlıklardan dönüşlerinde problemler oluyor zaman zaman. Umuyorum güzel döner. Ama bu da oyunun bir parçası. Geçmiş olsun.


Şenol Güneş'in hakkında...

Şenol hocanın teorisi sağlamdır ve oyuncularına başka türlü enjekte eder. Prandelli dönemini hatırla. Toplantıda sayfa sayfa, saatlerce anlatıyor. Bazı oyuncular bundan sıkılıyor. Halbuki kendini verse çabuk öğrenecek. Abdullah Avcı da bu kadar değil ama o  da planları anlatıyor. Futbol çok değişkeni olan bir oyun ve durmuyor. Şenol hocanın sistemi başka. Antrenmanda topu verir, olmuyorsa durdurur. Şenol hoca kağıt üzerinde değil de saha üzerinde anlatır. Aralarında öğretmen olan da tek Şenol hoca. Mesleği öğretmek zaten. (Ajansspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder