Mircea Lucescu anlaşmak üzere! İşte yeni takımı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mircea Lucescu anlaşmak üzere! İşte yeni takımı

Share This

Türkiye A Milli Takımı'ndan ayrıldıktan sonra kulüp çalıştırmayan Mircea Lucescu, Rus ekibi Dinamo Moskova ile görüşüyor.

siyahlabeyaz | A Mili Takım'da alınan olumsuz sonuçların ardından görevden ayrılan Mircea Lucescu, uzun süren kulüpsüzlüğüne son vermeye hazırlanıyor. Zenit'in eski teknik direktörü Mircea Lucescu, bir diğer Rus ekibi Dinamo Moskova ile görüşüyor.
Mircea Lucescu Dinamo Moskova ile anlaştı mı?
Rus basınından Championat sitesinin haberine göre Mircea Lucescu, Rusya'ya geri dönüyor. Menajer Arkady Zaporozhan, Dinamo Moskova ile anlaşmak üzere olduklarını açıkladı.

Lucescu'nun menajeri açıklamalarında, "Dinamo, Lucescu'ya teklif getirince bizim de ilgimizi çekti. Kulübün projeleri ve amaçlarını konuştuk. Lucescu, Rus futbolundan intikam almak istiyor. Zenit'te yaşadıkları olağanüstü şeylerdi. Dinamo Moskova'nın ilkbahar için iddialı projeleri var. Lucescu, Rus futbolunu çok iyi bildiği için sıkıntı yaşamayacak. Hedeflerimizi belirledik ve teklifi kabul etmeye hazırız. Lucescu hala enerji dolu ve çalışmaya hazır. Şimdi Dinamo Moskova'nın kararını bekliyoruz." dedi.

Mircea Lucescu Galatasaray'ı neden reddetti?
Öte yandan Mircea Lucescu, Romanya'da katıldığı bir televizyon programında Galatasaray'a gitmediği için pişman olduğunu söyledi.

"GALATASARAY'I REDDETTİM AMA PİŞMANIM"

"Bükreş'te, Türkiye'ye gitmeye karar verdiğim gün önce Galatasaray Başkanı bana geldi. Galatasaray'ın teklifini kabul etmediğim ve Galatasaray'a gitmediğim için pişmanım. O zaman reddettim. Bir yerde teknik direktörlük koltuğu da boş değildi. Bana yer açmak için mevcut teknik direktörün kovulmasını istemedim." (FutbolArena Dış Haberler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder