Premier Lig'de oynamayı unutan oyuncuların ilk 11'i yapıldı: Mesut Özil ve Cenk Tosun! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Premier Lig'de oynamayı unutan oyuncuların ilk 11'i yapıldı: Mesut Özil ve Cenk Tosun!

Share This

Premier Lig'de Manchester United'ın tepetaklak oluşu ve küme düşme olasılığının konuşulması devam ederken, hüsran yaratan yıldız oyuncu sayısı da hiç az değil. 


siyahlabeyaz | Mesut Özil'den Cenk Tosun'a, Pulusic'ten Wanyama'ya kadar birçok oyuncu İngiliz medyasının sert eleştirilerine maruz kalıyor. İşte The Sun Gazetesi'nin hazırladığı Premier Lig'in 'dışlanan' 11'i...

Kale: Joe Hart

Eski günlerinden çok uzak. Son maçında kalesine gelen 4 şutun 3'ü gol oldu. Burnley taraftarının ciddi şekilde eleştirisini alıyor.


3'lü savunmanın sağı: Shkodran Mustafi

Bu yaz Unai Emery, ona takımda ihtiyacı olmadığını söyledi ancak Alman stoper Londra'da kaldı. Son zamanlarda yükselen bir performansı olsa da Emry hala onu istemiyor.

3'lü savunmanın ortası: Ben Gibson

Joe Hart gibi taraftarın en çok eleştirdiği isimlerden... Tüm beklentilere rağmen sadece 1 maçta forma giyebildi.

3'lü savunmanın solu: Marcos Rojo

Sezon başı Fenerbahçe'yle de adı anılmıştı ancak transfer olmadı. United'da ligde 1, Avrupa Ligi'nde ise 2 kez forma giyebildi.

Orta saha - Phil Foden

City altyapısından çıkan Foden, Guardiola'nın gözüne giremedi. Birkaç maçta sadece dakika alabilen 19'luk İspanyol adeta unutuldu.

Orta saha - Victor Wanyama

Sezon başı Club Brugge'e transferi son anda direkten dönen Wanyama, Mauricio Pochettino'nun tercih etmediği oyuncular arasında... 28'lik Ganalı, 2 Premier Lig maçında sadece 23 dakika oynayabildi.

Sağ kanat - Xherdan Shaqiri

Eski günlerini mumla arayan İsviçreli oyuncu Klopp tarafından unutuldu. Premier Lig'de 2 maçta 11 dakika, Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 maçta 3 dakika... Shaqiri için ufukta transfer gözüküyor.

Sol kanat - Christian Pulisic

Dortmund'dan transfer edilen Amerikalı hücumcu Lampard'ın hala soru işaretiyle baktığı bir isim.


Forvet arkası - Mesut Özil

Sezon başı Fenerbahçe'yle adı çok fazla anılan, Unai Emery'nin yaz transfer sezonunda gitmesine izin evrdiği ancak takımda kalan Mesut Özil bu sene sadece 1 Premier Lig maçında forma giyebildi. Haftada 350 bin pound ile kulübün en çok kazanan futbolcusu olan Özil, Arsenal'de Emry ile adeta soğuk savaş yaşıyor.

Forvet - Kelechi Iheanacho

Bu sezon sadece 19 dakika forma giyebilen Kelechi Iheanacho, "En Kötü ilk 11'lerin değişilmez oyuncularından...

Forvet - Cenk Tosun

Adı Katar takımı Al Gharafa'yla anılan ve son maçta yedek kulübesinde bile olmayan Cenk, Beşiktaş'taki günlerinden çok uzak...  Milli oyuncu bu sezon Premier Lig'de sadece 1 maçta forma giyebildi. (Fanatik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder