Şenol Güneş'ten Abdullah Avcı ve Kadıköy itirafı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'ten Abdullah Avcı ve Kadıköy itirafı

Share This

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk ve Fransa maçları öncesinde basın toplantısı düzenledi.


siyahlabeyaz | EURO 2020 Elemeleri'nde Arnavutluk ve Fransa ile kaşrılaşacak olan Milli Takımımızda teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi. Deneyimli teknik adam Arnavutluk maçını kazanmaları halinde Fransa ile final maçına çıkacaklarını dile getirdi.

"ARNAVUTLUK MAÇI ÇOK ÖNEMLİ"

"Şu anda en önemli maçımız Arnavutluk maçı. Kazandığımızda Fransa ile final maçı oynayacağız. Grup birinciliği için gücümüzü test edeceğiz. Sadece kazanmayı düşünüyoruz. Bu maçların ardından İzlanda ve Andorra ile oynayacağımız maçları da kazanmak istiyoruz. Arnavutluk ve İzlanda maçlarını içeride kazanırsak kesin olarak gideceğimize inanıyoruz. Artılar, eksileriyle Arnavutluk maçı bizim için çok önemli."

"HAYALLERİMİZ VE HEDEFLERİMİZ VAR"

"Dorukhan'a geçmiş olsun diliyorum. Kötü ve şanssız bir sakatlık geçirdi. Kadromuzda şu anda 26 oyuncumuz var. Kampımız bu şekilde başlayacak. Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Cuma günü taraftarlarımızla bütünleşerek iyi bir futbol oynayarak galibiyet alacağımıza inanıyorum." 


"MİLLİ TAKIM'A POZİTİF BİR BAKIŞ VAR"

"Konya'da, Eskişehir'de, Antalya'da veya Türkiye'nin neresinde olursanız olun Milli Takım'a hep pozitif bir bakış var. Belçi sadece bir stadı Milli Takım için kullanmak gerekiyor. Biz hem Anadolu'ya yakın olmak hem de İstanbul'da oynamak istiyoruz. Daha önce hatalar yapıldı. Bu takım tüm Türkiye'nin takımı. Sahadaki oyuncular da gönülden bu takımın parçası. Askerlik gibi gönüllü bir iş yapıyorlar."

"SUAT SERDAR'LA GÖRÜŞME YAPMIŞTIM"

"Suat Serdar ve babasıyla görüşmeler yapmıştım. Schalke'nin maçlarını sırf Suat için 3 kez izledim. Alınmasını istedik, evrakları bekledik ama göndermediler. Bu hafta içerisinde Almanya Milli Takımı'na davet edildiğini duyduk. Ona da saygı duyuyorum ama gizlemeye gerek yok. Açık açık söyleyebilirdi. Her Türk evladının bu takımda oynama şansı var ama tercihlerini yapmışlarsa açık açık söyleyebilirler."

"AVRUPA'DA TALİHSİZLİKLER YAŞANDI"

"Avrupa kupalarında takımlarımız son dakikalarda golleri yemese 5 puan fazla olacaktı. Böyle talihsizlikler olabiliyor. İnşallah daha iyi olacaklardır. Ligimizde takımlar genel olarak henüz ritmini bulmuş değil. Bu halimizle bile netice alınabilirdi ama şanssızlıklar da yaşandı."

"KADIKÖY'DE ACIYI ÇEKEN BENİM"

"Kadıköy'de acıyı çeken benim. Az çektik, çok çektik, olay kapandı. Fenerbahçe'nin her maçına gidiyorum, çok da güzel karşılanıyorum. Kadıköy semtinde yaşıyorum. O maçta yapan kim yaptıysa onun yanlışıdır."

"ABDULLAH AVCI BENİM ÖĞRENCİMDİR"

"Abdullah Avcı'nın ifadeleri bana karşı söylenmiş sözler değildi. Bulunduğu durum itibariyle doğaçlama bir konuşmaydı. Moral bozukluğu içerisinde söylenmişti. Benim öğrencimdir, saygısızlık yapacağını sanmıyorum. Yüzünün her zaman gülmesini isterim. Hocalarımızın duygu kırılmalarında kendilerine yardımcı oluruz. 3-5 maçlık kötü gidişatta ismim kullanılacaksa kullanılabilir."
(FutbolArena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder