Serdal Adalı'dan flaş Quaresma açıklaması : "Antrenör olarak Beşiktaş'a...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Serdal Adalı'dan flaş Quaresma açıklaması : "Antrenör olarak Beşiktaş'a...!"

Share This

Beşiktaş başkan adaylarından Serdal Adalı, bugün Beşiktaş muhabirleriyle bir araya gelip projelerinden bahsedip, bazı açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Serdal Adalı, Beşiktaş gündemiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

"Fikret Orman'la gelmedim"

"Beşiktaş'a Fikret Orman'la mı geldim? Ben kimsenin devamı değilim. Camiadaki bölünmüşlük ve parçalanmışlığı bir an önce gidermemiz lazım. Taraftar ve kulüpbirbirinden kopuk. Birbirimizle uğraşmaktan dışarı bakamıyoruz."

"Mali tablo..."

"Mali tabloyu çözmeden aday olmak istemedim. Pazar seçim, Pazartesi günü bu kulübe para lazım. Ben bilincindeyim, Ahmet bey de bilincinde. Her aday bunu biliyor."


"Ocak transfer yapacağız"

"Ocak'ta transfer yapacağız. Seçim sürecinde futbol takımı üzerinden yorum yapılmasını doğru bulmuyorum. Bana göre bu takım iyi gidecek. İyi bir futbolcu topluluğu var. Yaptığımız bütçeye zarar vermeden devre arasında transfer yapmaya çalışacağız."

ABDULLAH AVCI HAKKINDA ORTAK KARAR VERİLDİ!


Aboubakar konusu...

"Santrfor almaya çalıştık. Aboubakar o tarihe kadar antrenmana çıkmamış. Sırf transfer yapmak için transfer yapmadık. Bu işlerde en iyisiyim. Gider alır gelirim. Orta saha alacağız."

Karius'un sözleşmesi

"Karius ile oturup konuşmadık. Zorunlu satın alma opsiyonu yok"

"5-6 ay izlendi, hoca onay verdi"

"Bu seneki transferlerin tamamı iyi transfer. Ali Naibi'nin scout ekibi ile yaptığı transferlerdir. 5-6 ay izlendi ve hoca onay verdi. Bu sezonki transferin tamamı bu şekilde yapıldı"

"Beni suçlamazlar..."

"Elimi taşın altına koydum diye beni suçlayacak değillerdir. Beşiktaş'ın ihtiyacı oldu ve geldim. 6,5 senedir yönetimde olan mı Fikret Orman'ın devamı olur? Yoksa 6 ay çalışan mı? Pazartesi günü camiayıbir araya getirip, tek yumruk olmalıyız."

Sponsorlar konusu...

"Zengin başkan işlerini geçtik. Mevcut sponsorlarla toplantı yapmak istiyoruz. Takımın iyi gitmesi markalara değer katıyor. Onlardan güncelleme isteyeceğiz."

"En büyük projemiz..."

"Ümraniye'nin tapusunu almaya çalışacağız. Özkaynak düzenine dönmediğmiz sürece futbol takımının giderlerini düşürmemizin imkanı yok. Ne ben ne de diğer adaylar 1 haftada proje olarak açıklama yapma şansı yok. En büyük projemiz özkaynak düzenine dönüştür."


"Kadın yönetici..."

"Kadın yönetici olacak. Geçen sefer aday olduğumuzda da bir hanım kardeşimiz vardı. En azından bizi derleyip toplayacak bir ablaya ihtiyacımız var."

Quaresma gerçeği...

"Quaresma belki antrenör olarak geri döner (gülerek). Devre arasında evime geldi, 'Sıkıntılar var, takım bulursam gideceğim' dedi. 'Sezonu bitir, öyle git' dedim. Karısı eşyaları toplamış, 'Gideceğim' dedi. 1 gün sonra gitti ve yine geldi. 'Takım yok' dedi. 'Karar ver, sen gidecekmişsin gibi program yapacağım' dedim. Kamp dönemi başladı. Riva'ya götürdük. Daha sonra ayrılma kararı aldık ve kendisine ilettik. Gittiği gün Ricardo'nun bizden alacağı yoktu. Her seferinde gitmek istiyordu, kendisini jübile yaptırık yollamak istedim. Quaresme 1.6 milyon €'ya gitti ve 600 bin €'sunu biz ödedik. (Skorer)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder