Sergen gelecek, Burak gidecek, Guti gelecek, Avcı kalacak! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen gelecek, Burak gidecek, Guti gelecek, Avcı kalacak!

Share This

Beşiktaş'ta seçimin iki güçlü adayı Serdal Adalı ve Ahmet Nur Çebi'nin başkan olmaları durumunda alacakları kararlar merak ediliyor.


siyahlabeyaz | İşte iki başkan adayınun seçilmeleri sonrası yaşanacaklar...

Ahmet Nur Çebi, başkan seçilirse neler olacak?

* 700 milyon Dolar sermayeli Kaptan Group’un yönetim kurulu başkanı. Denizcilik, lojistik ve enerji dahil pek çok sektörde faaliyet gösteriyor.
* Başkan seçilmesi durumunda Emre Kocadağ asbaşkan olacak

* Fikret Orman yönetiminde beraber çalıştığı Erdal Torunoğulları’na futbolun sorumluluğunu verecek.

* İkinci Başkanlığı döneminde sert şekilde eleştirdiği Burak Yılmaz’ı gönderecek. Teknik direktör olarak Sergen Yalçın’la, sportif direktörlük görevine yabancı bir isim getirecek.

* “Beşiktaş'a başkan olma hayalimin olduğunu hiçbir zaman saklamadım" diyen Çebi 577 imza ile adaylık başvurusu yaptı.

Adalı seçilirse neler yapacak?

* 200 milyon Dolar sermayeli Adalı Holding’in yönetim kurulu başkanı olarak Adalı, inşaat, turizm ve enerji sektörlerinden faaliyet gösteriyor.

* Başkan seçilmesi durumunda Doğan Küçükemre asbaşkanı ve sağ kolu olacak. Adalı ile ilgili camiada dolaşan en büyük dedikodu ise Fikret Orman’ı futbolun başına CEO olarak atayacağı iddiası.

* Abdullah Avcı ile devam edecek. Sezon başında teknik direktör olarak istediği Guti’yi ise yardımcı olarak getirecek.

* 696 kongre üyesinin imzasıyla aday olan Adalı seçim döneminde Demirören ve Orman’ın devamı olmadığını özellikle muhaliflere anlatmak zorunda kalacak. (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder