Umut Nayır, Mario Gomez'le gol çalışıyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Umut Nayır, Mario Gomez'le gol çalışıyor!

Share This

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Umut Nayir, Mario Gomez'in gol vuruşlarını çalışıyor. Bu arada Beşiktaş'ta Atiba'nın Konyaspor maçına yetişmesi zora girdi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta sezon başından beri büyük sıkıntılara sebebiyet veren sakatlık sorunu bir kez daha baş gösterdi... tedavileri devam eden Dorukhan Toköz ve Douglas'ın ardından Atiba da sakat oyuncular listesine eklendi. Tedavisine hemen başlanan tecrübeli futbolcunun Konyaspor maçında oynayıp oynayamayacağı henüz belli değil.

BURAK YILMAZ’IN ŞİMDİLİK SORUNU YOK

İzlanda'ya karşı oynan milli maçta adelesinde sorun yaşayan Burak Yılmaz'ın durumunun ciddi olmadığı bildirildi. Golcünün milli arada idmanlara çıkacağı ve yapılan ilk kontrollerinde Konyaspor maçında forma giymesine engel olmadığı bildirildi.

UMUT NAYİR, MARIO GOMEZ’LE GOL ÇALIŞIYOR

Galatasaray derbisinde attığı golle galibiyeti getiren Umut Nayir, özel çalışmalarla son vuruşlarını geliştirmeye çalışıyor. Kendisi için özel bir program çıkarttıran 26 yaşındaki futbolcunun gol vuruşlarında daha etkili olmayı planladığı bilgisine ulaşıldı. Nayir’in ayrıca Beşiktaş’ın gol kralı olan golcüsü Mario Gomez’in videolarından onun gol vuruşlarını da ezberlediği bildirildi (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder