Yeni Malatyaspor'dan Guilherme açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, futbolcuları Guilherme’ye transfer teklifi olduğu yönündeki iddia hakkında açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Guilherme ile ilgilendiği iddia edilmişti.

İşte Ravcı'nın yaptığı açıklamalar:

-RESMİ BİR TEKLİF YOK-
Guilherme ile ilgili çıkan transfer haberine dair de konuşan Ravcı, "Guilherme bizim için önemli bir oyuncu. Futbolcumuzun isminin bu tür transfer haberlerinde geçmesi bizim için mutluluk verici. Son yıllara bakıldığında aldığımız yabancı oyuncular hep nokta transferler olmuş. Demek ki kulüpte transfer politikası doğru işletiliyor. Guilherme’ye remi teklif yok. Gelirse başkanımız ve kendisi değerlendirir. 6 yıldır buradayım. Elbette yetenekli olmaları kadar oyuncuların karakteri de önemli. Herkes yıldız oyuncu ister. Bizim bütün oyuncularımız yıldız. Başka oyuncularımızla alakalı da transfer gündemi olmuştu. Resmi bir teklif yok. Ama ilgilenilmesi bizim için gurur verici bir olay Söylediğim gibi başkanımızın ve oyuncumuzun düşüncesi de önemli" diye konuştu.
(Ajansspor)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder