Beşiktaş "Transferin son gününe kadar bekle!" diyerek anlaştı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Guilherme ile görüşmelere devam eden Beşiktaş’ın, transfer döneminin son günlerine kadar beklemesi konusunda Brezilyalı oyuncuyla anlaştığı öğrenildi.


siyahlabeyaz |Mevcut kadroda henüz yer açılmadığı için Yeni Malatyaspor forması giyen futbolcuya ıslak imza attıramayan siyah-beyazlı yönetimin çalışmalarını yoğunlaştırdığı belirlendi.


Guilherme ile birlikte kiralık olarak bir de golcü almayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, bu transferleri yapabilmek için bir ya da iki futbolcusunu kiralık veya bonservisli olarak elden çıkarmaya çalışıyor.

ADEM LJAJIC'İN SİVASSPOR FEDAKARLIĞI


Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın çok istediği Oğuzhan Özyakup’u kiralamaya sıcak bakan yönetim henüz bu oyuncuyu ikna edemedi.Oğuzhan dışında Tyler Boyd’u da kiralamaya hazırlanan yönetim, yer açılması halinde Guilherme ve golcü transferlerini bitirerek, şimdiden yaz transfer döneminin çalışmalarını başlatacak.

Transferde anlaştığı bazı oyuncuları net cevap veremediği için teker teker kaybeden siyah-beyazlı yönetim, aynı sorunları yaşamamak için bu kez daha temkinli hareket ediyor. Cenk Tosun’u bu nedenle Crystal Palace’a kaptıran Beşiktaş’ın uzun bir süre kendilerini beklediği için eski golcüsüne de teşekkür ettiği vurgulandı. (Milliyet / Serdar Sarıdağ)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder