Rıdvan Dilmen'den flaş penaltı yorumu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Sivasspor, karşılaşmayı ilk devreyi 2-1 önde tamamladı. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, ilk 45 dakikayı yorumlarken Burak Yılmaz'ın Appindangoye'nin müdahelesiyle ceza sahası içerisinde yerde kaldığı pozisyonun penaltı olduğu düşündüğünü belirtti. Dilmen, VAR'dan çağırıp 'izle' deseler bile izler ve yine penaltıyı verirdim. Burak Yılmaz CV'sinden dolayı kaybetti." ifadelerini kullandı.


siyahlabeyaz | Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, sahasında lider Demir Grup Sivasspor’u konuk etti. Haftanın maçında 90 dakika Sivasspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.


Ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, ilk 45 dakikayı NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi. Sivasspor'a övgüler yağdıran Dilmen, "Karius hatalı bir gol yedi. İkinci golde ofsayt taktiği yaptı Beşiktaş, Yatabare gibi bir oyuncu arkaya sarktı. Bu maç böyle bitmez. Beşiktaş'ın savunmasında problem var. Bir haftadır konuşulan maç. Çok enteresan, birkaç yorumcu 'Favori Sivasspor' dedi, ben Beşiktaş diyordum. Rıza Çalımbay her yerde fizik gücü yüksek takım yapıyor. 'Ben şampiyon olacağım' diye oynuyor."

Aaron Appindangoye ile Burak Yılmaz arasında yaşanan pozisyonu yorumlayan Dilmen, "Burak Yılmaz'ın pozisyonu bence penaltı. VAR'dan çağırıp 'izle' deseler bile izler ve yine penaltıyı verirdim. Burak Yılmaz CV'sinden dolayı kaybetti." ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder