Abdullah Avcı’nın “alalım…” dediği üç isme veto Sergen Yalçın’ı kızdıran oyuncular - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı’nın “alalım…” dediği üç isme veto Sergen Yalçın’ı kızdıran oyuncular

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, devre arasında transferleri gündeme gelen 3 ismi veto etti. Sergen Yalçın, Kevin Prince Boateng'e ise onay verdi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ın Kevin Prince Boateng transferiyle ilgili sürpriz bir gerçek ortaya çıktı… Oğuzhan Özyakup’un, Ajax’a transfer olmasından sonra açılan limit sonrasında siyah-beyazlı yönetim Sergen Yalçın’ın önüne Abdullah Avcı’nın scout ekibinin bulduğu isimleri koydu.


Udinese’nin Lecce’ye kiraladığı Barak, Hertha’nın Augsburg’a kiraladığı Löwen ve Stoke City’nin Getafe’ye kiraladığı Etebo ile anlaştıklarını, bu üç oyuncudan birisini alabileceklerini söyledi.

Sergen Yalçın ise “Elneny’yi mi kesecekler, Atiba’yı mı? Zaten Şubat sonu gibi Dorukhan da dönecek. Genç çocukları da (Kartal) oynatabilirim. Alabiliyorsak; skoru değiştirecek, bize farklı bir hava getirecek, heyecan getirecek bir oyuncu alalım” dedi.

Bunun üzerine o dönemde de gündeme gelen Erdal Torunoğulları’nın, “tam aradığımız gibi bir isim var ama biraz deli…” dediği, Kevin Prince Boateng ismi gündeme gelince ise Sergen Yalçın'ın, “severim deliyi…” demesiyle Ganalı oyuncunun transferinin bitirildiği ortaya çıkmıştı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder