Sergen Yalçın'a göre Beşiktaş'ın geleceği Ozan Tufan, İbrahim Toraman.. - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın'a göre Beşiktaş'ın geleceği Ozan Tufan, İbrahim Toraman..

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, siyah beyazlı takımın geleceğinin alt yapıda olduğunu Başkan Ahmet Nur Çebi ile paylaştı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, gelecek sezonun planlamasına başladı. Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, ''takımımızı yüreği olan pırlanta gibi çocuklardan oluşturacağız. Birkaç sene içinde muhteşem bir Beşiktaş takımı yaratacağız'' sözlerini kullandı.


Ahmet Nur Çebi’nin bu konuşmasında Sergen Yalçın’la yaptığı toplantıdan aldığı önemli donelerin yer aldığı bildirildi.

Sergen Yalçın'ın Ahmet Nur Çebi’ye, ''ben bu kulübün alt yapısından çıktım. Önümüzdeki dönemde de alt yapıdan gelen gençleri kullanmalıyız. Bu işin başka çıkar yolu kalmadı'' dediği gelen bilgiler arasında.

Sergen Yalçın: Bir Ozan Tufan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez buluruz

Gelecek sezon transfer bütçesinin yüzde 35’inin forvet, yüzde 35’inin 10 numara, yüzde 10’unun kaleciye ayrılmasını isteyen Sergen Yalçın, geriye kalan, bek, ön libero stoper gibi diğer pek çok mevki için geriye kalan yüzde 20’inin yeterli olacağının altını çizdi. Stoper ve ön libero çıkarmanın çok zor olmadığının altını çizen Sergen Yalçın, ''elimizdeki oyunculardan bir Ozan Tufan’ı, bir İbrahim Toraman’ı, bir İbrahim Üzülmez’i çıkarmak çok da zor olmaz'' ifadelerini kullandı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder