Sergen Yalçın’dan 3 maçta 9 puana söz “Hepinizi diskoya götüreceğim…” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın’dan 3 maçta 9 puana söz “Hepinizi diskoya götüreceğim…”

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir maçıyla başlayacak ve Trabzonspor ile Alanyaspor maçlarıyla devam edecek zorlu süreç öncesinde oyuncularından bir ricada bulundu.


siyahlabeyaz | Sergen Yalçın, Cuma günü Başakşehir maçıyla başlayacak ardından Trabzonspor ve Alanyaspor maçlarıyla devam edecek 3 haftalık süreç öncesinde oyuncularıyla son bir görüşme yaptı.


3 hafta boyunca tüm ailelerine ve sevdiklerine veda etmelerini isteyen başarılı teknik adam, “bu 3 hafta içinde hayatlarınızı bana, Beşiktaş’a vereceksiniz. Çünkü bu 3 haftada alacağımız 9 puan düğünümüz, 0 puan ise cenazemiz olacak” dedi.

SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'TA 4 İSMİN ÜZERİNİ ÇİZDİ!


Sergen Yalçın, ayrıca 3 hafta boyunca gece gezmelerine ara vermelerini istediği oyuncularına da bir söz verdi. Başarılı teknik adam, “dişinizi sıkın. 3 haftada 9 puan toplayın. Ondan sonra herkes serbest. Hafta hepinizi eğlenceye, en kralına ben götüreceğim” dedi.

Beşiktaş’ta bir dönem forma giyen Pascal Nouma’ya hızlı gece hayat nedeniyle taraftarlar, “Pascal bizi diskoya götür” tezahüratları yapılıyordu. O tezahürat siyah-beyazlı taraftarların marşı olmuştu. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder