Beşiktaş'a Boateng şoku! : "Nereye gideceksin! Her yer...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a Boateng şoku! : "Nereye gideceksin! Her yer...!"

Share This

Beşiktaş'ın devre arasında Fiorentina'dan kiraladığı Kevin Prince Boateng'in tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs sebebiyle Almanya ya da Gana'ya dönmek istediği belirtildi.


siyahlabeyaz | Tüm dünyayı etkileyen ancak özellikle Avrupa'da İtalya'da hayatı durma noktasına getiren Corona virüs futbolu da etkiledi. Birçok lig ve turnuva iptal olurken, takımlarda da geleceğin belirsizliği futbolcuları korkutuyor.


Yönetimden Boateng'e: Nereye gideceksin! Her yer aynı...

Gana basınında yer alan haberlere göre, Boateng yönetimle virüs salgını dolayısıyla ayrılmak istediğini iletti ve taraflar arasında acil toplantı yapıldı.

BEŞİKTAŞ'A CYLE LARIN PİYANGOSU!


Yönetimden Boateng'e "Ayrılmanı istemeyiz. Bu virüs tüm dünyayı esir aldı. Her yer tehlikeli, her yer risk altında... Almanya da bu şekilde... Rahatsızlığını anlıyoruz ama Türkiye en çok önlem alan ve salgının en az görüldüğü ülkelerden biri. Kimse panik olmasın. Sen de olma" cevabı verildi. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder