Beşiktaş'a büyük şok! 5 futbolcu kabul etmedi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a büyük şok! 5 futbolcu kabul etmedi...

Share This

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’in geleceği için hazırladığı 10 senaryo arasından en uygun olanını belirleyecek. 5 Haziran’da perdeyi yeniden açmayı planlayan federasyon, UEFA’nın “3 Ağustos’ta bitsin” tavsiyesine uyarak ligi sonlandırmaya çalışacak


siyahlabeyaz | Koronavirüs salgınının vurduğu futbol ekonomisindeki mali krizden çıkmanın yollarını arayan ve bu nedenle sözleşmesi devam eden yabancı oyuncularla ön görüşme yaparak indirim isteyen Beşiktaş Yönetimi, bu konuda ikinci hamlesini de gündemde tutuyor.


5 futbolcu kabul etmedi!

Milliyet'in haberine göre; Şimdiye kadar görüştüğü yabancılardan maaş indirimi konusunda olumsuz yanıt alan siyah-beyazlılar, yüksek ücret alan Domagoj Vida, Jeremain Lens, Kevin N’Koudou, Victor Ruiz ve Adem Ljajic gibi isimlerle teklif gelmesi halinde yollarını ayırmaya çalışacak. Takım bütçesini aşağıya çekerek Beşiktaş’ın gelecek sezonlarını kurtarmak isteyen yönetim, bu oyuncuların önüne “kontrat yapılandırma” ile “teklif getirme” seçeneklerini koyacak.

Yüksek ücret alan yabancılardan Türkiye’de kalmak istemeleri halinde ellerini taşın altına koyarak fedakarlık isteyecek olan yönetim aksi durumda yolları ayırmak için ortak bir çözüm bulmaya çalışacak. Yeni dönemde takıma, ucuz ve yetenekli gençleri monte etmek isteyen siyah-beyazlılar, kiralık oyuncuların yerine yine kiralık isimler alacak.

Sözleşme güncelleme gündemde!

Bütçeyi 30 milyon euronun altına çekmek isteyen yönetim ilk olarak Vida, Ljajic ve Lens ile ya sözleşme güncelleme ya da teklif getirmeleri konusunda masaya oturacak. Takımdan ayrılmak isteyen oyunculara zorluk çıkarmayacak olan siyah-beyazlılar, 4-5 senelik yeni bir yapılanmaya gidecek.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder