Mircea Lucescu'dan Beşiktaş açıklaması: Haziran ayında... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mircea Lucescu'dan Beşiktaş açıklaması: Haziran ayında...

Share This

Son olarak A Milli Takımımızı çalıştıran Mircea Lucescu, İtalyan basınına koronavirüs krizi ile ilgili bir röportaj verdi ve Beşiktaş ile ilgili de konuştu.


siyahlabeyaz | Lucescu koronavirüs ile ilgili de konuştu. Tecrübeli teknik adam, "Virüsten sonra hepimiz psikologlara gideceğiz. İnsanlar evde olmaya alışık değil, özellikle de sporcular. İletişime devam etmek lazım, yoksa hepimiz evde deliririz." ifadelerini kullandı.


Lucescu'nun açıklamaları şu şekilde;"Üst düzey oyuncuların evde çalışmak için her şeyi var. Çalışmaya, harekete devam etmeliler. Antrenman grupları var, oyuncular devam ediyor. Diyetlere de girilmesi gerekiyor. Fiziksel olarak iyi durumda olmalılar."

VOLKAN BABACAN'DAN SONRA BEŞİKTAŞ'A BİR KALECİ DAHA!


"Oyuncuların maaşlarında indirim yapması şart. Şu andaki durumda herkes bir şeyler kaybedecek. Oyuncular kulüplerini seviyorsa, onları kurtarmak için bir şeyler yapmalı. Bugün bu fedakarlığı yapmak, yarını kurtarmak demek."

Tecrübeli teknik adam yeni takımı ile ilgili sorulan soruya ise çok konuşulacak bir cevap verdi.

Fenerbahçe'nin de gündemine gelen ama Sergen Yalçın sonrası Beşiktaş'ta sportif direktörlüğe getirileceği iddia edilen Lucescu, Beşiktaş ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mircea Lucescu, Beşiktaş'la ilgili sorulan soruya "Beşiktaş'a gidecek misiniz?" sorusuna, "Koronavirüs sonrası, Haziran'dan sonra göreceğiz" cevabını verdi. (Milliyet / Skorer)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder