Parke'de Şampiyon Beşiktaş - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig Play Off Final Serisinde Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u seride durumu 3-0'a getirerek deviren Beşiktaşımız Şampiyonluk kupasını müzemize götürmeyi başardı. Siyahlabeyaz olarak Şampiyonluk yaşayan Beşiktaş Mogaz Hentbol takımımızı coşkuyla tebrik ediyoruz.




Şu ana kadar ligde 11 şampiyonluğu bulunan takımımız Büyük Şehir Belediyesi Ankaraspor ile Süleyman Seba Salonu'nda çıktığı serinin 3. maçında 36-29 ile galibiyete ulaşırken Siyah-beyazlılarımız  mücadeleye Nikolay Sorokin, Darko Djukic, Ivan Nincevic, Josip Buljubasic, Predrag Dacevic, Nemanja Pribak ve Ömer Ozan Arifoğlu ilk yedisiyle başladı. 

ilk 18 dakika 11-7 siyah-beyazlılarımızın üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmada Hücumda daha etkili pozisyonlar bulan ekibimiz  mücadelenin ilk yarısını 19-14 önde tamamladı.



Takımımız ikinci yarıya Nikolay Sorokin, Darko Djukic, Ivan Nincevic, Predrag Dacevic, Nemanja Pribak, Ramazan Döne ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.

Mücadelede baştan sonra üstün bir oyunla Bş.Bld.Ankaraspor’u 36-29 mağlup eden Beşiktaş Mogaz Takımımız, 2015-2016 sezonu şampiyonu oldu.

Kaynak : Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder