Şenol Güneş : Atibayı sakın satmayın! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Şampiyonluktaki en büyük etkenlerinden biri olan Kanada'lı orta saha Atiba Hutchinson ile ilgili son dönemdeki transfer haberleri teknik direktör Şenol Güneş'in keyfini kaçırdı.



Beşiktaş'taki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Atiba Hutchinson, İngiliz ekibi West Ham başta olmak üzere pek çok kulübün transfer listesinde. Kanadalı'ya oluşan bu ilgi ise en çok teknik direktör Şenol Güneş'in keyfini kaçırdı.

'Yerini doldururuz'
Siyah-beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı, hem oyuncuyla hem de başkan Fikret Orman'la görüştü. Güneş, Orman'a “Oyun planlarımı Atiba üzerine kurdum. Sakın satmayın" dedi. Orman, “Yüksek bir teklif gelirse satar, yerini doldururuz" cevabını verdi. Oyuncunun menajeri Niclas Jensen de, teklifler geldiğini doğruladı.

Siyah beyazlılarda oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Atiba, bu sezon Süper Lig'de oynanan 34 maçın 34'ünde de forma giydi. 33 yaşındaki Kanadalı gösterişsiz ama yararlı futboluyla Beşiktaş'ın başarısında büyük rol oynadı. Atiba sezonu 2 gol 1 asistle tamamladı.

Kaynak : Yeni Şafak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder