Töre İngiltere'de tavan yaptı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sezonu Şampiyon tamamlayan Beşiktaş yönetimi, Töre için West Ham’ın 15 milyon euro'luk teklifini geri çevirirken imza için 21 milyon euro'dan aşağı bir bedeli kabul edilmeyeceği belirtildi.


Beşiktaş'ın eski hocası, West Ham United teknik direktörü Slaven Bilic'in, Gökhan Töre ısrarı sürüyor... Hırvat çalıştırıcı, Töre'nin önümüzdeki sezon mutlaka bordo-mavili formayı giymesini isterken pazarlıklar da tüm hızıyla devam ediyor. West Ham, Kartal'a geçen ay 12 milyon pound (15 milyon euro) önermiş, Beşiktaş ise kapıyı 17 milyon pound'dan (21 milyon euro) açınca görüşmeler tıkanmıştı. Standard sitesindeki habere göre Beşiktaş'ın biraz fiyat kırmaya başlamasıyla temaslar yeniden sıklaştı. Haberde 24 yaşındaki kanat oyuncusu için ortak bir noktada buluşulması halinde imzaların kısa süre içinde atılacağı kaydedildi. Siyah-beyazlıların 18 milyon euro'luk bir teklif karşısında Gökhan Töre'yi İngiliz temsilcisine gönderebileceği ifade edildi.

SÜRPRiZ TEKLiF TOTTENHAM'DAN GELDi
BEŞİKTAŞ'ın genç yıldızı Gökhan Töre'ye talip olan tek Ada takımı West Ham değil. Geçen sezon şampiyonluğu Leicester City'ye kaptıran, ardından yaşadığı moral bozukluğuyla 2.'likten de olan Tottenham da Gökhan Töre'nin peşinde. Ancak Tottenham'ın teklifi 12 milyon pound (15 milyon euro). Kartal'ın bu teklife de olumsuz yanıt.

Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder