Erman Toroğlu'ndan olay yaratacak açıklama - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Aspor'da yayınlanan Takım Oyunu programında Kayserispor - Beşiktaş maçını değerlendiren eski hakem Erman Toroğlu, Milli Takım, Fatih Terim ve Arda Turan üçgeninde yaşananlarla ilgili olay yaratacak açıklamalarda bulundu. 


Süper Lig'de zorlu bir virajı daha 3 puan ile kapatan Beşiktaş'ta 100. maçına çıkan Atiba ile değerlendirmelerine başlayan Erman Toroğlu şunları söyledi.

"Atiba'nın çok büyütülmemesi gerek. Geçen sene olanın aksine Gökhan İnler geldikten sonra o bölgede dengenin bozuldu."

"Beşiktaş bugün iyi şeyler yaptı sahada. Ama Kayserispor'un ilk yarı yakaladığı bir pozisyon var. Onu da Tolgay verdi ayağından. Yoksa rakip Kayseri takımı çokta etkili olamadı. Yani yaparsa Beşiktaş kendine yaptı. Beşiktaş bugün 2-3 tane pozisyonu kendileri verdiler rakibe. Rakip bir şey yaratmadı.

Beşiktaş'ın yaptığı baskıya da değinen Toroğlu, "Beşiktaş baya baskı yaptı. Kayseri çıkamadı bir türlü. Baskı, baskı, baskı, hatayı getirdi. Gidemediler bir türlü Beşiktaş'ın üzerine" şeklinde konuştu.

Fabri için "Maşallah diyen ölüyor ama Beşiktaş'ın şuandaki kalecisi iyi bir kaleci. Bu kalecide hocanın ısrar edilmesi iyi. Zamanlaması gerçekten iyi, çıkışları iyi. Kaleci zaten lazımdı Beşiktaş'a. Daha da iyi olacaktır." açıklamasını yaptı.

"Arayışın sürmesi normal geçen seneden 2 kilit oyuncu yok. Biri Sosa biri Gomez. yerine aldıkların hala oynayamıyorlar. Tosic geldi hoca montajını yaptı. Şimdi kimse sormuyor. Kaleci diyorlardı onuda tutturdular. E Caner de oldu."

Şenol Güneş'in maç sonu Milli takımla ilgili sorulan bir soruya istinaden yaptığı "Bu benim görevim değil. Açıklamayı federasyon başkanı yaptı. Hoca yaptı, oyuncular da yapacak. İlgili kişiler zaten yapar. Ben genel bir ifade kullanayım. Ortada bir durum varsa çıplaklığıyla bütün kamuoyuna söylemekte yarar var. Çünkü tartışmaya ve bilinmezliğe gidiyorsa açıklanması lazım. Çünkü milli takım hepimizin" açıklamaları nı da yorumlayan Toroğlu, "Şenol Hoca acaba kendini başka yerlere mi hazırlıyor dedi. Belli olmaz. Ben şeytanın avukatı olmayayım ama belli olmaz bu işler." dedi ve Milli Takım konusunu aydınlattı.

Ben size soruyorum. Milli takımda Beşiktaş'ın oyuncusu var değil mi? Ben Şenol Güneş'im. 3 tane oyuncumu çağırdım. Beyler, şu Fatih'le, Arda Turan olayını bana anlatın dedim. Anlatırlar mı anlatmazlar mı? Anlatırlar. Bu konuyu Şenol Güneş biliyor. Başkaları da biliyor. Peki neden söylenmiyor? Oda da tartışma oluyor. Arda Fatih Terim'in üzerine yürüyor. Futbolcular ayırıyorlar. İkinicisi de var ama o önemli değil. Arda özür dilemiyor. Fatih'te kadroya almıyor. Yarın öbür gün buzlar eriyince 2 tane kolay maç var. O zaman Arda diyecek ki o Fatih'se ben de Barcelona'lı Arda'yım. Ama konunun teknik olduğu söyleniyor. Burada Fatih Terim doğru yapmıştır. Eğer Arda onun üzerine yürümüşse tabi.

Konunun daha da uzaması halinde Fatih Teriminde çekip gideceğini söyleyen Erman Toroğlu son olarak, "Gitmesini isteyenlerde var. Federasyonda zor durumda kalır. Yeni bir teknik direktör gelir.. Bunun mücadelesini verenler var. Ayktut'u pompalayanlar var. Şenol Güneş'i pompalayanlar var. Bu kadar açık konuşuyorum. Olay da bu. Yıldırım Demirören iyi şeyler söyledi. Ama ben cevabı alamadım" şeklinde açıklama yaptı.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder