Metin Albayrak: Hakem maça etki etmedi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak, hakem Mete Kalkavan'ın maça etki etmediğini söyledi.


Spor Toto Süper Lig'in 10 haftasında Trabzonspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta, basın sözcüsü Metin Albayrak maça ilişkin açıklamalar yaptı. 

Önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Albayrak, "3 puanla milli takım arasına giriyoruz. Bizim için stratejik olarak da önemliydi bu maç.

Trabzonspor'u da tebrik ediyorum. Dönem dönem biz, dönem dönem onlar iyi oynadı. Çok güzel bir lig oluyor. Biz, Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir, Konya.. Hepsi aday. Biz sonuna kadar kovalayacağız. 3. yıldızı almak istiyoruz, şampiyonluğun en büyük adayı da biziz" sözlerini kullandı.

Trabzonspor camiasının eleştirdiği hakem Mete Kalkavan'a da ilişkin yorum yapan Albayrak, "Bizim uslubumuz değil, hakemleri pozisyon pozisyon incelemek. Sizler zaten televizyonda bütün hafta konuşacaksınız. Hakemin maça çok etki ettiğini düşünmüyorum." diye konuştu.

Beşiktaş Trabzon maçının ardından Albayrak'ın bu sözleri, özellikle sosyal medyada Trabzonsporluların büyük tepkisini topladı.

Kaynak: Fanatik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder