Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı ne zaman, kaçta? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı ne zaman, kaçta?

Share This

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı şampiyonluk yarışını etkileyecek en kritik mücadelelerden. Futbolseverler maça günler olmasına rağmen, "Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman, kaçta?" sorusunu soruyor. Beşiktaş ve Galatasaray'ın zirve yürüyüşünü yakından ilgilendiren mücadele ile ilgili tüm detayları haberimizde topladık. Galatasaray-Beşiktaş canlı/grafikli anlatım linki de maç esnasında haberimizde..

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı futbolseverlerin sezonun ikinci yarısında izleyeceği en önemli mücadelelerden biri olacak. Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş'ı Türk Telekom Arena'da ağırlayacak. Zorlu maçtan çıkacak sonuç zirvedeki diğer takımları da yakından ilgilendiriyor. Bu önemli mücadele futbolseverler tarafından, "Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı ne zaman, kaçta başlayacak?" şeklinde sorgulatılıyor. İşte Beşiktaş-Galatasaray derbisi ile ilgili tüm detaylar.

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı TFF'nin açıkladığı programa göre 27 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak. Türk Telekom Arena'daki mücadele beinsports 1 kanalından naklen ve canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: Fanatik

ŞENOL GÜNEŞ : BEN KONUŞUNCA YANLIŞ ANLIYORLAR

QUARESMA İLE 2020'YE...

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OCAK AYI TRANSFER LİSTESİ





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder