Oğuzhan ile Van Persie kardeş gibiydi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Derbi maçta Robin van Persie ile Oğuzhan Özyakup arasında yaşananlar gündeme damga vurdu. Halbuki ikili, Arsenal yıllarından beri çok yakın dosttu...

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanan olaylı maça damga vuran olaylardan birisi de, Oğuzhan Özyakup ile Robin van Persie arasında yaşananlar oldu.

İkili, maçın hemen başında bir pozisyon sonrasında ciddi bir tartışma yaşamış, daha sonra Robin van Persie attığı golden sonra Oğuzhan'ın önüne doğru koşarak sevincini rakibinin önünde yaşamıştı.

Oğuzhan ise maçtan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda Van Persie'yi kastederek, "Söylenecek çok şey var. Ama söylemeyeceğim. Bugüne kadar ben bu maçta oynayan bir oyuncuyla samimiydim. Bugün bu artık değişti.
Bazen bir futbolcunun karakteri sahada ortaya çıkıyor." ifadelerini kullandı.


Bilindiği üzere Oğuzhan Özyakup, Arsenal günlerinde Robin van Persie ile oldukça yakın bir ilişki içindeydi. Hatta ikili, Hollandalı yıldızın Fenerbahçe'ye transferinden sonra Türkiye'de de sıkça görüşüyordu.

Oğuzhan, Arsenal forması giyerken Four Four Two'ya verdiği bir röportajda "Sosyal medyada gördüğümüz kadarıyla iyi arkadaşlarından biri de Robin van Persie. Saha dışında en iyi olduğu konu ne?" sorusuna şöyle yanıt vermişti: "Kendisine sorsanız “Tavla” der ama söyleyeyim, abartıyor! Satranç oynar gibi düşüne düşüne oynadığı için sıkılıp yanlış hamle yapıyorum. Ne zaman bana gelse tavla sehpasının olduğu koltuğa oturur. Tavlamın üzerine adını yazdığı, sık sık da suşi ısmarlattığı doğrudur!"

Kaynak: goal

ŞENOL GÜNEŞ : BEN KONUŞUNCA YANLIŞ ANLIYORLAR

QUARESMA İLE 2020'YE...

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OCAK AYI TRANSFER LİSTESİ





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder