Organize İşler Bunlar… - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Köşe yazarımız Kaan Osman Süer'in Beşiktaş'ın gündemine özel köşe yazısını paylaşıyoruz


Geçen hafta ZTK’da başlayan organize işler bu hafta cuma günü oynadığımız Karabük maçıyla devam etti maalesef. Aslında hafta içi verilen cezalar ve indirimler bu işlerin de aynasıydı. Sen elini şortuna sokan tombalacı futbolcu müsveddesine 3 maç ceza vereceksin, sonra 2 maça indireceksin ve onun tahriklerine gelen takımın oyuncusuna 4 maç verip hocasını da 1 maç tribüne göndereceksin. Bunun adı adalet mi?

Zaten bunları yaparak biz seni bir şekilde aşağı çekeceğiz diyorsun. Bunu da hiç geç kalmadan cuma günkü maçta uyguluyorsun. Maçın başında Danny’nin eliyle çıkardığı pozisyonda kırmızı kart penaltıyı atlıyorsun, Atiba’nın aşil tendonuna basılmasında kırmızı kartı atlıyorsun; 50. dakikada Karabükspor’un 25 cm ofsayt golünü güle oynaya veriyorsun, ondan sonra da adaletten bahsediyorsun.

Burada şunu da belirtmek lazım, Beşiktaş da kötü oynayarak bu oyunlara çanak tuttu. Gerek taktiksel, gerekse motivasyon olarak eksiklerimiz apaçık yansıdı sahadaki oyuna. Hakemin kötü yönetimiyle de bu işler birleşince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Maçın sonunda şöyle televizyonu açtığımda gülen yüzler, ellerini ovuşturanlar ve liderlik gitti çığırtkanlığı yapanlarla doluydu ekran.

Allah’ın sopası yok!
Evdeki hesap çarşıya uymadı. Önce Bursa, sonra Kasımpaşa ve son olarak Kayseri istemeden de olsa bu çarka çomak soktular. İki akşam evvel salyalar saçarak ellerini ovuşturanlara bir baktım ki yaygaraya başlamışlar. Yok, Fener’in hakkı yenmiş, Kasımpaşa’nın ilk golü ofsaytmış, Kayseri’nin son dakikada yediği gol net golmüş diye deliye dönmüş hepsi. Ortada tek bir gerçek vardı, bu kadar oyuna lider yine Beşiktaş’tı. En çok da bu durum onları çileden çıkartıyordu. Bu kadar hazırlık, oyun, elde var yine sıfır. Özellikle biri vardı ki hepsinden öteye geçti. Sevgili Ahmet Çakar; eski bir hakemsin, kariyerin başarılar ile dolu ama bu Beşiktaş düşmanlığı niye?

Diyorsun ki; ”Beşiktaş’ın yediği ofsayt golü atlanabilir ama Fener’e ve Galatasaray’a büyük haksızlık yapıldı, hakemler doğradı, Q7 de kırmızı görmeliydi”. Hocam bu Beşiktaş sana ne yaptı? Ne zaman bu kadar düşman oldun? Yıllarca seni sahada yendik, şimdi ekranlarda da yeneriz oynadığımız futbolla hiç merak etme.

Ahmet Çakar yetmezmiş gibi bir de Fenerbahçe’nin teknik sorumlusu; "Beşiktaş’ın dostları ne yapmaya çalışıyor, onu sorun!" diyor basın mensuplarına. Sayın Advocaat, sen önce kendi oyuncularına bak. Ne yapmaya çalıştılar geçen hafta, ne top oynuyorlar haftalardır? Önce bir bunları değerlendir, sonra bizi konuş.

Tüm hafta sonu gördük ki bu Beşiktaş hepsini dost etmiş birbirine. Hepsi yıllar evvel "Feda" dediğimizde dalga geçerken, bugün puan kaybedelim diye birlik olmuşlar.
Son olarak başından beri söylediğimiz gibi lig sonunda bu takım yine şampiyon olacak. Önemli olan bu tuzaklara düşmemek.

Perşembe günü oynayacağımız Beer-Sheva maçından iyi bir skorla döneceğimize inanıyor, Beşiktaşımız'a başarılar diliyorum.

Kaan Osman SÜER

ŞENOL GÜNEŞ : BEN KONUŞUNCA YANLIŞ ANLIYORLAR

QUARESMA İLE 2020'YE...

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OCAK AYI TRANSFER LİSTESİ




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder