Rıdvan Dilmen'e göre mağlubiyetin nedenleri - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş, Karabükspor deplasmanına çıktı.

Mücadeleyi siyah-beyazlılar 2-1 kaybetti. Ev sahibi ekibi galibiyete taşıyan goller Ermin Zec ve Seleznyov'dan geldi. Maça yedek başlayan Vincent Aboubakar'ın 87. dakikadaki golü puan için yetmedi. Şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş, yenilgiye rağmen 44 puan ve maç fazlasıyla lider durumda..

Maçın ardından müsabakayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da siyah beyazlıların aldığı mağlubiyeti şu şekilde değerlendirdi:

"Taktik anlamda Karabükspor müthiş hazırlanmış. Beşiktaş'ta ise saha kenarında lider yoktu. Şenol Güneş'in kulübede olmadığı maç sayısı çok azdır. Savaşçı ruhu yoktu Beşiktaş'ın. Çünkü saha kenarında lideri yoktu.

Cenk Tosun hiç yoktu. Babel bireysel özelliğini hiç gösteremedi. Bekleri de etkili değildi Beşiktaş'ın. Mesela Adriano'nun 90+1'de vurduğu top onun tecrübesine yakışmadı.

Fizik olarak ve taktik anlamda Karabükspor zor bir deplasmandı. Bugün de kazandılar. Onun dışında tabi ciddi bir kayıptır. Beraberlik olsa bile şu oyuna göre bir iyi bir skor olacaktı. En kötü beraberlik iyi sonuçtur. Kaldı ki, biraz da demoralizeydi futbolcular. Fenerbahçe maçı Beşiktaş'ı yıpratmış belli.

Beşiktaş'ın kötü oynama hakkı vardır. Avrupa Ligi maçları başlayınca oturacaktır. Tosic'in olmayışı fark edildi."

ŞENOL GÜNEŞ : BEN KONUŞUNCA YANLIŞ ANLIYORLAR

QUARESMA İLE 2020'YE...

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OCAK AYI TRANSFER LİSTESİ





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder