Sen Neymişsin Palabıyık! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Köşe yazarımız Kaan Osman Süer'in pazar günü oynanan Türkiye Ziraat Kupası son 16 maçına kalma mücadelesinde Beşiktaş-Fenerbahçe maçını kaleme aldı.


Bırakın oyunu taktiği bir kenara. Sahada iki tane takım vardı. Bir tarafta futbol oynamak için sahaya çıkan güzel oynamaya çalışan Beşiktaş, diğer tarafta ise karşı rakibin oyununu bozmaya çalışan her türlü yolu mubah bilen tekme tokat oyun bozmaya çalışan Fenerbahçe.Bir de buna Palabıyık eklenince de Fenerbahçe’nin planları tıkır tıkır işledi.

Sen neymişsin be Palabıyık;
Maçın başlamışıyla gelen kemik seslerine duyarsız kaldın. Orta sahada Oğuzhan’ın, Babel’in,Q7’nin,Talisca’nın yediği tekmeleri ve tokatları görmezden geldin.

Sen Neymişsin be Palabıyık;
Beşiktaş’ın ataklarını kesmek adına alakasız düdükler çaldın. Yıllardır Premier Ligde oynayan adam sandığımız madrabazın, önce diz sonra el ense çekmesini görmezden geldin de Tosic’in kafa hareketini beklercesine yangından mal kaçırır gibi yırtınarak gelip kırmızı kartı çıkardın. Madrabaz Hollandalıyı ise sarı kartlı geçiştirdin.

Madrabazlıkla yetinmeyen Hollandalı kırmızı kart sonrası ahlaksızlığa terfi etti. Türlü üçkâğıtlarla Tosic’i oyundan attırması yetmedi üstüne elini şortuna sokarak o ahlak dışı hareketi yaptı. Bunu da görmezden geldin. Tüm Türkiye’nin gördüğüne sen gözünü kapadın. Seneler önce Nouma’nın benzer hareketini Türk örf ve adetlerinin arkasına sığınarak abartılı şekilde parlatıp 7 ay ceza aldıranlar, bugün görüyoruz ki madrabaz ahlaksız Hollandalının formasını düzelttiğini iddia ediyorlar. Çok açık ve net söylüyorum siz de en az onun kadar ahlaksızsınız. Hem ahlaksız, hem kör, hem de utanmazsınız!

Tosic’in dışında Oğuzhan ‘a yaptığı hareketleri de unutmamak lazım madrabazın. Beşiktaş’ın Kaptanına sen bu hareketleri yapma cüretini kimden alıyorsun. Devre arası Beşiktaş’ın Hocasının üstüne yürüme cesaretini kim veriyor size? Efendiyiz dediysek bunları yapabilirsiniz de demiyoruz.
Tekrar dönelim Palabıyık’a. Bak Palabıyık; bizim bildiğimiz palabıyıklar delikanlı, sözünün eri olur. Kimsenin adamı olmaz, kimsenin tetikçisi olmaz. Sen olmasan sabaha kadar Beşiktaş kazanırdı. Sen olmasan bu olaylar, bu gerginlikler çıkmazdı. Ama görevin buydu değil mi Palabıyık. İnönü’de Beşiktaş’ı çileden çıkarıp kırmızı kartları havada uçuşturmak, saha kapattırmaktı amacın. Kısmen başarılı oldun belli bir ceza verilecek, hani o Beşiktaşlı Fenerasyon var ya, hani hafta başından beri ağlayanlar Q7’yi alıp satan onların üst akılları var ya.

Bakalım Uçan Ahlaksıza kaç maç ceza verecekler, bakalım kendini yerden yere atan, tekmeleri havada uçuşturan,20 adamın arkasına geçip tribünlere gel diyebilecek kadar delikanlılıktan yoksun olan provokatörler kaç maç ceza alacaklar. Bunların hepsini beraber göreceğiz.
Beyler hiç boşuna yırtınmayın bu takım bu sene seve seve Şampiyon. Alın o Ziraat Kupasını rahatlayın.

Gecenin en güzel hareketini Q7 yaptı. Maç sonrası Fenerbahçe tribünlerine formasını göstererek “siz ancak benim formamı alırsınız ”dercesine gerekli mesajı verdi. Burada imzaların kâğıtlara değil kalplere atıldığını gösterdi.

Kaan Osman Süer


ŞENOL GÜNEŞ : BEN KONUŞUNCA YANLIŞ ANLIYORLAR

QUARESMA İLE 2020'YE...

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OCAK AYI TRANSFER LİSTESİ




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder